OPI How Great is Your Dane?

OPI How Great is Your Dane? bottle
Pass up this cinnamon coffee? You’re barking up the wrong tree!”

Geïnspireerd door het Noorderlicht in Finland, de fjorden in Noorwegen en de kleurrijke huisjes in Kopenhagen is de OPI Nordic collectie een echte musthave voor de komende herfst en winter.
De collectie bestaat uit twaalf mooie kleuren.

OPI How Great is Your Dane? hand holding bottle

How Great is Your Dane is een prachtige chocolade bruine lak met een grijze ondertoon. Een echte herfstkleur naar mijn mening.
De formule van deze lak is zoals alle anderen uit de Nordic collectie, bijna perfect. Ik heb op de swatches twee heel dunne laagjes gebruikt maar je zou met één dikker laagje ook prima afkunnen. Het is een crème finish met een prachtige glans die heel makkelijk aan te brengen is zonder streperig te worden. Een goede basecoat is wel een must bij deze How Great is Your Dane want hij bevat een sterk pigment welke je nagels gemakkelijk doet verkleuren. Door de schitterende hoogglans finish is een glanzende topcoat niet per definitie noodzakelijk, het verlengt wel de houdbaarheid van je manicure.

OPI How Great is Your Dane? closeup nails
Dat ik de collectie binnenkreeg en deze kleur zag schoot er direct een ander kleurtje in mijn gedachten, OPI You Don’t Know Jacques!.

OPI How Great is Your Dane? with OPI You Don't Know Jacques! bottle
How Great is Your Dane is een fractie donkerder dan You Don´t Know Jacques! Deze foto is genomen in een productstudio met een hoop licht, als je de lakken in daglicht ziet is er niet heel erg veel verschilt te ontdekken. How Great is Your Dane heeft een wat grijze ondertoon die You Don´t Know Jacques! niet heeft.

OPI How Great is Your Dane? closeup nails with OPI You Don't Know Jacques!

Ondanks dat het geen heel originele kleur is vind ik hem wel erg leuk voor de donkere seizoenen. Ik zal deze How Great is Your Dane waarschijnlijk ook vaak dragen de komende herfst en winter.
Heb je You Don’t Know Jacques! al in je stash dan is het geen must om How Great is Your Dane aan te schaffen.

De OPI Nordic collectie ligt nu in de winkel. De twaalf kleuren zijn te koop in een fullsize flesje à 15ml deze kosten €14,25 per stuk. Voor wie niet kan kiezen is er een minipack te koop met daarin vier mini lakjes voor 18,95.
Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt?

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Nordic collectie.