OPI I Cannoli Wear OPI

OPI I Cannoli Wear OPI bottle
Deze prachtige lichte crème komt uit de OPI Venice collectie. Ben je benieuwd hoe hij eruit ziet? Lees dan snel verder.

Voor dit najaar bracht OPI de Venice collectie uit. De najaars collecties van OPI zijn doorgaans vrij grote collecties, dit jaar is dat niet anders, de hoofd collectie bestaat uit 12 prachtige kleuren en daarnaast zijn er nog 3 limited editon lakken. Alle 15 lakken uit deze collectie zijn ook beschikbaar als GelColor, ga daarvoor naar een OPI salon in de buurt.

De hoofd collectie bevat de volgende producten:

Daarbij komen nog de volgende drie limited edition lakken:

 

Kleur

OPI I Cannoli Wear OPI is een prachtige off white crème lak me een grijzige ondertoon. Het is een ontzettend mooie kleur maar hij moet wel bij je huidskleur passen. Ik had eigenlijk verwacht dat hij mijn huid erg bleek zou maken maar dat valt erg mee.

OPI I Cannoli Wear OPI hand holding bottle

Formule

Omdat OPI Be There in a Prosecco zo tegenviel was ik ook wat nerveus voor I Cannoli Wear OPI, het is immers een ontzettend lichte kleur. De formule is erg fijn, ik heb geen negatieve punten gevonden. De dikte is perfect waardoor het aanbrengen echt heel erg goed te doen is. De dekking is ook erg goed, op de swatches zie je twee heel dunne laagjes maar je zou het met 1 dikker laagje afkunnen.

OPI I Cannoli Wear OPI closeup nails

De lakken van OPI bevatten het bekende ProWide kwastje. Dit kwastje vind ik zelf ontzettend fijn. Het is een wat breder kwastje wat mooi uitwaaiert over de nagel waardoor je met zo weinig mogelijk kwaststreken afkunt. Als je het kwastje te breed vind kun je het een kwartslag draaien zodat je met de smalle kant kunt lakken.

OPI I Cannoli Wear OPI bottle and brush

Finish

OPI I Cannoli Wear OPI is een crème lak, dat wil zeggen effen zonder glitter of shimmer, met een mooi glanzende finish. Op de bovenstaande swatches heb ik geen topcoat aangebracht. De mooi glanzende finish blijft ook een aantal dagen mooi. Een topcoat is niet perse noodzakelijk omdat de houdbaarheid van de lak erg goed is, hij blijft zo’n 4 tot 5 dagen netjes zitten.

Een matte topcoat is ook bij deze lak heel erg mooi!

OPI I Cannoli Wear OPI hand holding bottle matte topcoat

Ik vind OPI I Cannoli Wear OPI een erg mooie kleur, hoewel ik het meer een lente kleur vind. Ik weet niet of ik hem vaak alleen zou dragen, daarvoor vind ik hem net té wit. Verwerkt in een nailart of met een glittertje is hij wel erg mooi om zo te dragen.
OPI I Cannoli Wear OPI bevat 15ml en kost €14,95. De lakken uit de Venice collectie zijn los te koop bij Douglas. Ook is er een minipack te koop met daarin 4 mini flesjes, die kost €22,95 en is ook te koop bij Douglas.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Venice collectie.