OPI I Carol About You

OPI I Carol About You bottle
“I just fa-la-la-la-love this deep royal purple!”

Ik hoop dat jullie allemaal fijne kerstdagen gehad hebben! Velen zullen inmiddels al bezig zijn met de voorbereidingen voor een spetterende New Years Eve.
Ik heb vandaag nog een kleurtje uit de OPI Gwen Stefani Holiday 2014 collectie voor jullie. Voor deze mooie collectie is OPI opnieuw de samenwerking aagegaan met No Doubt zangers Gwen Stefani. De collectie bestaat uit 18 prachtige tinten die zijn onderverdeeld in 3 series van ieder 6 kleuren.

De Red Shades:

De Classic Shades:

De Nail Effects:

 

OPI I Carol About You is een prachtige deep paarse kleur met een blauwe ondertoon en een heel subtiele shimmer.

OPI I Carol About You hand holding bottle
De formule van deze lak, en eigenlijk bijna alle lakjes uit deze collectie, is bijzonder fijn. Hij is precies dik genoeg om fijn te lakken. Qua dekking is hij ook grandioos. Ik draag op de swatches slechts 1 laagje! Hij droogt op met een matig glansje dus een mooie glanzende topcoat kan hij wel gebruiken. Op de swatches heb ik dan ook een mooie topcoat aangebracht.

OPI I Carol About You closeup nails
De pigmentatie van deze mooie paarse kleur is enorm! Heel fijn qua dekking maar zorgt er ook voor dat je écht een goede basecoat nodig hebt om verkleuring van je natuurlijke nagel tegen te gaan.

OPI I Carol About You macro

Als je de lak van ver ziet lijkt het een mooie crème maar er zit toch écht een fijne shimmer in welke in het licht heel mooi oogt.

Toen ik hem binnenkreeg dacht ik eigenlijk dat ze een verkeerd flesje erbij gedaan hadden. Hij lijkt namelijk in een oogopslag erg op OPI Grape Affair, een mooie paarse crème lak uit de Coca-Cola® collectie van deze zomer.

OPI I Carol About You bottles
De kleuren lijken heel erg op elkaar met als grootste verschil dat I Carol About You een shimmer heeft en a Grape Affair een crème is. I Carol About You is ook een heel klein tikje lichter.

OPI I Carol About You closeup nails

Op de nagel is het verschil niet heel groot aanwezig. Zou je ze naast elkaar dragen dan zullen maar weinig mensen zien dat je twee verschillende lakken draagt.

OPI heeft dit de laatste tijd wel vaker en dat vind ik jammer. Ik zou het leuker vinden als ze eens met een écht unieke kleur zouden komen. In deze Gwen Stefani collectie zitten zelfs twee kleuren die bijna identiek zijn.

Mocht je A Grape Affair al hebben dan zou ik zelf niet snel ook deze I Carol About You erbij kopen.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Gwen Stefani Holiday 2014 collectie.