OPI I Love Applause

OPI I Love Applause bottle

Afgelopen week heb ik een begin gemaakt met het reviewen van de OPI Muppets Most Wanted collectie. Vandaag de beurt aan I Love Applause een zacht roze soft shade lak.

De Muppets Most Wanted collectie is een soft shade collectie die OPI jaarlijks in de lente uitbrengt. Dit jaar is de collectie geïnspireerd op de Muppets Most Wanted film die vanaf 8 mei in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn. OPI heeft eerder een zeer succesvolle Muppets collectie uitgebracht.
Picture of the entireOPI Muppets Most Wanted collection
I Love Applause is een zacht roze lak met een crème finish. Een echte soft shade. Je kunt het volledig dekkend maken door 3 dunne laagjes aan te brengen of je laat hem wat transparant voor een neutrale sheer nude look.
OPI I Love Applause close-up of nails
Het is een zeer dun lakje welke je echt in dunne laagjes op moet brengen om het egaal te houden. Zou je in te dikke laagjes werken dan droogt hij niet egaal op en heb je ook kans dat de lak in de nagelwallen loopt. Ondanks dat het een licht kleurtje is raad ik toch aan een goede basecoat te gebruiken om de nagel te beschermen. De lak droogt erg snel en heeft een lichte glans. Ik heb op de swatch drie lagen gelakt en er OPI Start to Finish als topcoat overheen aangebracht om wat extra glans en bescherming te geven.
OPI I Love Applause matte bottle
Ook deze kleur is met een matte topcoat prachtig! Ook als je de lak wat transparanter hebt aangebracht krijg je door de matte topcoat een prachtig nude effect welke erg mooi is en ook erg subtiel.
Ik heb de OPI Matte Topcoat gebruikt. Let met het aanbrengen van de matte topcoat goed op dat je echt het hele oppervlak hebt meegenomen anders heb je na het opdrogen kans op glanzende strepen.
OPI I Love Applause close-up of matte nails
De  Muppets Most Wanted collectie bestaat uit acht fullsize lakken van 15ml die €14,25 kosten. Er is ook een minipack verkrijgbaar met daarin vier miniatuur lakjes en deze set zal €18,95 gaan kosten.
De OPI Muppets Most Wanted collectie is vanaf april te koop. Klik hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt.Zondag kun je hier de swatches bekijken van OPI Let’s do anything we want. Een prachtige glitter topcoat die ik aangebracht heb over de I Love Applause.

Kijk ook naar de eerdere Muppets Most Wanted swatches.
OPI Chillin’ Like a Villain
OPI Gaining Mole-Mentum

Vergeet je de Like & Win actie niet?