OPI I Reached My Gold!

 

OPI I Reached My Gold bottle“The cache of gold confetti in this clear rainbow glitter is all yours!”

Volgende maand zal de OPI Spotlight on Glitter collectie in de winkel liggen. Een vrolijke verzameling van zes kleurrijke glitterlakken.
Vandaag OPI I Reached My Gold!
OPI I Reached My Gold! is een transparante basislak met een fijne en subtiele gouden shimmer erin. In de lak zitten verschillende maten kleine holografische glitters en een hoop grote gouden hexagoon glitters. In het flesje vond ik hem niet zo spectaculair ogen. De dichtheid van de glitters is ook lang niet zo goed als bij de andere lakken uit deze Spotlight on Glitter collectie.

OPI I Reached My Gold hand holding bottle

Het is een redelijk dikke lak. De kleine glitters zijn goed mee te lakken echter de grote vlokken blijven niet aan het kwastje hangen en je moet echt in het flesje “graaien” om ze te pakken te krijgen. Omdat je deze lak echt deppend moet aanbrengen is de laag wat dikker waardoor hij ook langer nodig heeft om te drogen.

OPI I Reached My Gold closeup nails
Ik heb in de swatches een witte en zwarte basiskleur gelakt om het contract goed te laten zien. Ik heb hier één laagje I Reached My Gold! aangebracht en de grote vlokken heb ik er apart bij moeten zetten. Het is een leuke lak maar zeker niet mijn favoriet uit deze serie.

OPI I Reached My Gold closup light nailOPI I Reached My Gold closeup dark nail
De OPI Spotlight on Glitter collectie zal vanaf volgende maand in de winkels liggen. De prijs is, zoals gebruikelijk bij OPI, €14,25 voor een flesje van 15ml.
Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt.

 

Kijk hier voor de overige lakken uit de OPI Spotlight on Glitter collectie.