OPI Ice-Bergers & Fries

 

OPI Ice-Bergers & Fries bottle
“Wood’ you like a chocolate shake with that?”

De herfst/winter collectie van OPI, Nordic, is geïnspireerd op het noorderlicht in Finland, de fjorden in Noorwegen en de gekleurde huisjes in Kopenhagen. Twaalf schitterende, warme kleuren die prima geschikt zijn voor de komende herfst en winter.
Deze Ice-Bergers & Fries is een echt mooie warme kleur.

OPI Ice-Bergers & Fries handing holding bottle
OPI Ice-Bergers & Fries is een bruine kleur met een rode ondertoon die mij nog het meest doet denken aan heerlijk romige melkchocolade. Een echt typisch herfst kleurtje.
De formule is wederom prima, met twee dunne laagjes heb je een mooi egaal dekkend resultaat. Veel mensen in mijn omgeving zijn niet dol op crème finishes omdat het niet erg vergevingsgezind is, je zou alles zien. Bij deze Nordic collectie is dat absoluut niet het geval. De lak trekt zichzelf prachtig glad waardoor je zelfs kleine foutjes niet meer ziet.

De lak droogt op met een schitterende hoogglans, ik heb dan ook geen topcoat aangebracht op de swatches. Voor de houdbaarheid zou ik hem wel aanbrengen maar voor de glans is het echt niet nodig. Een goede basecoat is wel nodig omdat het een sterk gepigmenteerde lak is die je natuurlijke nagels snel doet verkleuren.

OPI Ice-Bergers & Fries closeup nails

De OPI Nordic collectie ligt nu in de winkel. De twaalf kleuren zijn verkrijgbaar als fullsize van 15ml, deze kosten €14,25 per stuk. Er is ook een minipack beschikbaar met daarin 4 kleurtjes en deze kost €18,95.
Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt.

Vergeet je de OPI Nail Envy winactie niet? Meedoen kan nog tot 1 oktober, dan trek ik een winnaar.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Nordic collectie.