OPI I’ll Tinsel You In

OPI I'll Tinsel You In bottle
“Black and white confetti and fine glitter adorn this ornamental gitter.”

Vandaag de eerste glitterlak uit de OPI Gwen Stefani Holiday 2014 collectie. De collectie is het resultaat van de samenwerking met Gwen Stefani. De collectie omvat 18 kleuren die zijn onderverdeeld in 3 series van ieder 6 tinten.

De Red Shades:

De Classic Shades:

De Nail Effects:

 

OPI I'll Tinsel You In on silver hand holding bottleOPI I'll Tinsel You In on black hand holding bottle

OPI I’ll Tinsel You In bevat een mix zwarte, witte en grijze hex, bar en vierkante confetti, want echt glitter bevat hij niet. De confetti zit in een transparante basis waardoor je hem over eigenlijk iedere kleur wel mooi kunt aanbrengen.

OPI_Ill_Tinsel_You_In_03OPI I'll Tinsel You In on black closeup nails

De lak is vrij dik en zit bomvol met confetti. Het aanbrengen gaat vrij makkelijk, je hoeft niet te deppen om de confetti mooi te verspreiden. Jammer is wel dat de vierkantjes zich lastig laten oppakken. Op de swatches heb ik 1 laagje I’ll Tinsel You In aangebracht en zoals je ziet lak je best een hoop confetti verspreid in 1 laagje.

OPI I'll Tinsel You In on silver  macro
OPI I'll Tinsel You In on black macro

Door de neutrale kleuren is de lak eigenlijk met iedere kleur wel mooi te combineren. Omdat ik hem vrij druk vind gebruik ik hem zelf enkel als accent op de ringvingers.

De OPI Gwen Stefani Holiday 2014 collectie ligt nu in de winkel. De fullsize flesjes bevatten 15ml en kosten €14,25. Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt, of kijk in de webshop van Douglas!

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Gwen Stefani Holiday 2014 collectie.