OPI Kermit Me To Speak

OPI Kermit Me To Speak bottle

Vorige week heb ik een viertal kleuren uit de nieuwe Muppets Most Wanted Collectie van OPI gereviewd. Vandaag zal ik Kermit Me To Speak bespreken. Een schitterende duochrome lak.

De Muppets Most Wanted collectie is geïnspireerd op de film die vanaf 8 mei in de Nederlandse bioscopen zal draaien. Ieder jaar tegen de lente brengt OPI een zogenaamde soft shades collectie uit. Een serie nagellak in zeer zachte kleurtjes die je zowel transparant als meer dekkend kan dragen.
De collectie bestaat dit jaar uit acht fullsize lakken waarvan drie zachte crème kleurtjes, drie mooie glitter lakken, een metallic lakje en een schitterende duochrome. Die laatste is de kleur die ik vandaag zal bespreken.
Picture of the entireOPI Muppets Most Wanted collection
Kermit Me To Speak is een prachtige duochrome lak. Het is een brons/mauve kleur die in het flesje nogal heftig oogt maar eenmaal op de nagel erg subtiel is. Het duochrome effect is erg mooi bij deze lak. In het flesje is de kleur behoorlijk brons met een mauve tintje erin. Op de nagel overheerst de mauve tint en als je de nagel in een iets andere hoek houdt dan overheerst de bronzen tint weer. Al met al een échte duochrome.
OPI Kermit Me To Speak hand holding bottle
De lak is goed van consitentie en lakt prettig en egaal. Omdat het een soft shade is is hij erg transparant. Een volledige dekking bereik je in drie dunne laagjes. Als je voor een wat meer neutrale nude look wilt gaan dan kun je volstaan met één of twee laagjes waardoor de lak wat transparant blijft en een natuurlijke blik geeft.
OPI Kermit Me To Speak close-up of nails
Bij het aanbrengen van de lak zijn de penseelstreken enorm zichtbaar maar de lak droogt erg snel en vrijwel streep loos op. Hij heeft van zichzelf een subtiel glansje wat erg mooi is als je voor een wat transparantere neutrale look gaat, maar met een goede topcoat komt de lak pas écht tot zijn recht.
OPI Kermit Me To Speak close-up of nails 2
Deze prachtige duochrome en de andere kleuren uit de Muppets Most Wanted collectie van OPI zijn vanaf april te koop. De prijzen voor de fullsize lakken zijn €14,25. Kun je niet kiezen? Geen nood, er is ook een minipack beschikbaar met daarin vier miniatuur lakjes voor €18,95.
Klik hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt.Vrijdag  is Miss Piggy’s Big Number aan de beurt. Een schitterende metallic blauwe lak!

Vergeet je de Like&Win actie niet? Meedoen kan nog tot en met aanstaande zondag!