OPI Kitty White

OPI Kitty White bottle

“Pearl-of-a-girl white.”

Toen ik hoorde dat OPI een Hello Kitty collectie zou uitbrengen was ik direct enthousiast. Welke meisje is nu niet dol op Kitty? Ongeacht je leeftijd is ze gewoon erg schattig. De collectie bestaat uit zachte pastel tinten, vrolijke glitters en een aantal fellere kleuren. Een uitermate geschikte collectie voor het lente seizoen dus.

De collectie bevat de volgende 12 kleuren:

Kleur

OPI Kitty White is een prachtige witte lak met een parelmoer glans. Op het oog lijkt hij een zilveren glans te hebben maar als je goed kijkt zie je dat er licht roze en baby blauwe glitters inzitten. De kleuren geven de lak wat meer diepte.

OPI Kitty White hand holding bottle

Hieronder zie je een macro opname van OPI Kitty White waarin je de roze en blauwe kleuren goed kunt zien.

OPI Kitty White macro

Formule

De substantie van OPI Kitty White is erg prettig. Je kunt er zelfs in iets dikkere laagjes mee werken zonder dat hij uit loopt in de nagelriemen. Hij  is wel enorm sheer, dat is echter niet ongewoon bij dit soort lakjes. Doordat hij zo sheer is kun je hem ook gebruiken om over een andere kleur aan te brengen voor een extra touch. Om een volledig dekkend geheel te krijgen heb je minimaal drie laagjes nodig.

OPI Kitty White closeup nails

Het kwastje in OPI Kitty White is het bekende Pro-Wide kwastje van OPI. Dit is een vrij breed kwastje van zeer goede kwaliteit.

OPI Kitty White bottle and brush

Finish

De finish van OPI Kitty White is erg mooi, door de parelmoer glans schittert hij prachtig.

OPI Kitty White closeup nail

De Hello Kitty by OPI collectie is in Nederland helaas niet te koop, in België is hij wel beschikbaar.