OPI Landscape Artist

OPI Landscape Artist bottle
“The lush, verdant green of wide-open vistas.”

Vandaag heb ik alweer de laatste kleur uit de OPI Color Paints collectie. De OPI Color Paints collectie bestaat uit acht semi transparante, felle kleuren en een zilveren metallic nagellak. De zilveren lak dient als basis en met de kleuren kun je de mooiste creaties maken. Sommige van deze kleuren zijn ook met de zilveren basis kleur prima op zichzelf te dragen.

Kleur

OPI Landscape Artist is een gras groene jelly lak. De kleur is uitermate geschikt voor nailart designs met bloemen. Hij mengt zich prima met andere kleuren en is fijn te bewerken. Ik vind deze kleur persoonlijk niet heel erg mooi om zo te dragen maar in een nail art is hij erg mooi.

OPI Landscape Artist hand holding bottle

Formule

Qua formule is hij erg prettig, het is een jelly maar brengt aan als een gewone lak. De droogtijd van Landscape Artist is fijn, hij droogt niet zo absurd snel als de andere kleuren uit de collectie. De dikte van de lak ik erg fijn, hij is niet te dun waardoor hij niet uitloopt en ook niet te dik waardoor hij stroperig zou worden.

Op de swatches heb ik een laagje OPI Landscape Artist aangebracht over een laagje OPI Silver Canvas.

De dekking van deze groene lak is goed op te bouwen hoewel je bij meer dan drie laagjes geen écht verschil meer ziet, hij is dan volledig ondoorzichtig. De lak is niet dik waardoor je gemakkelijk meer laagjes kunt gebruiken zonder een dikke plak op de nagel te krijgen.

OPI Landscape Artist building up opacity

Finish

OPI Landscape Artist is een échte jelly lak als het aankomt op de finish. Hij heeft een schitterende hoogglans finish van zichzelf, op de swatches heb ik dat ook geen topcoat aangebracht. De topcoat is iets wat ik normaal wel aanraad maar de Color Paints kunnen zonder. De lak blijft zonder topcoat zo’n 7 dagen netjes zitten.

OPI Landscape Artist closeup nails

De OPI Color Paints collectie is speciaal ontwikkeld om te verwerken in nail art designs en daar zijn ze dan ook erg goed in.

Nailed it! Water marble final Nailed it! Brush Strokes final

Nailed it! Watercolor Flowers final

Nailed it! Watercolor Flowers

De collectie is nu te koop bij een OPI verkooppunt bij jou in de buurt. De flesjes bevatten 15ml en kosten €14,25 per stuk.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Color Paints collectie.