OPI Let’s Do Anything We Want

OPI Let's Do Anything We Want bottle

Vrijdag heb je hier de review kunnen lezen van OPI I Love Applause. Een prachtige soft shade lak uit de Muppets Most Wanted collectie van OPI. Over deze mooie lak heb ik OPI Let’s Do Anything We Want aangebracht.

  Vanaf 8 mei zal de Muppets Most Wanted film in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. OPI heeft zoals iedere lente ook dit jaar een soft shades collectie uitgebracht en dit keer is die volledig geïnspireerd op de Muppets Most Wanted film. Een prachtige collectie met acht nieuwe kleuren. In de collectie zitten drie zachte soft shades kleuren, drie schitterende glitter lakken, een diep blauwe metallic lak en een prachtige duocrome. De komende tijd zal ik de kleuren stuk voor stuk bespreken.
Vandaag dus Let’s Do Anything We Want.
Picture of the entireOPI Muppets Most Wanted collection
Let’s Do Anything We Want is één van de drie glitter topcoats. Eerder deze week heb je kunnen lezen over OPI Gaingin Mole-Mentum.
Let’s Do Antything We Want is een transparante lak met daarin kleine witte en rode vlokjes en grote vierkante witten vlokken.
OPI Let's Do Anything We Want hand holding bottle
Het is een erg dikke lak die wel gemakkelijk aan te brengen is. De glitters zijn goed te verspreiden en in principe heb je aan één laagje voldoende. Hij droogt razendsnel op en heeft een lichte structuur. Een topcoat is wel prettig om de glitters te beschermen. Op de swatch heb ik drie laagjes OPI I Love Applause, één laagje OPI Let’s Do Anything We Want en één laagje OPI Start to Finish als topcoat.
OPI Let's Do Anything We Want close-up of nails
De Muppets Most Wanted collectie zal vanaf april in de winkels liggen. De acht fullsize lakken zullen €14,25 gaan kosten. Tevens is er een minipack beschikbaar met daarin vier miniatuur lakjes, de verkoopprijs daarvan is €18,95.
Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt.Woensdag is OPI Kermit Me To Speak aan de beurt. De schitterende duochrome die je niet mag missen!

Vergeet je de Like & Win actie niet? Meedoen kan nog tot en met 30 maart!