OPI Life Gave Me Lemons

OPI Life Gave Me Lemons bottle‘This citrusy lemon-lime hits the spot every time’

Neon kleuren zijn het helemaal deze zomer en dat is ook niet aan OPI voorbij gegaan. Zij brengen deze zomer de OPI Neon collectie uit. Een verzameling van zes neon kleuren en een speciale witte basecoat om de kleuren net even dat beetje extra te geven. Over deze basecoat komt een apart artikel. Deze collectie bevat de eerste fullsize neon kleuren die OPI ooit op de markt heeft gebracht.

OPI Life Gave Me Lemons hand holding bottle

Life Gave Me Lemons is een behoorlijk felle geel-groene lak met een matte crème finish. Hoewel het moeilijk op de foto te krijgen is, is deze Life Gave Me Lemons een écht neon, hiervoor heb je wel echt de Put a Coat On basecoat nodig anders is hij alles behalve neon te noemen.

Gele kleuren staan niet bekend om het feit dat ze zo fijn te lakken zijn, dat valt echter bij deze best mee. Met drie laagjes heb je een egaal dekkende kleur. Gebruik wel een goede basecoat want anders eindig je gegarandeerd met gele nagels, niet heel erg fashionable.
Ik kan een mooi glanzende topcoat wel aanraden want dat zorgt ervoor dat een neon lakje er nog beter uitspringt.

OPI Life Gave Me Lemons closeup nails

Ik ben erg enthousiast over deze kleur. Ik heb hem een paar weken geleden al eens gedragen en kreeg er veel complimenten over.
Hij is lekker fel en blijft ook nog eens lang zitten. Hij is overigens ook erg goed te gebruiken in nailart ontwerpen.
Een echte aanrader voor deze zomer!

De kleuren uit de OPI Neon collectie zijn te koop als fullsize (14ml, €14,25) of in een mini-pack (4x 3,75ml, €18,95).
Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Neon collectie.