OPI Look at My Bow

OPI Look at My Bow bottle name

“This sweet-girl pink sits right at the top.”

Begin 2016 kondigde OPI aan dat ze de Hello Kitty by OPI collectie zouden uitbrengen. “Oh I need!” was mijn eerste gedachte bij het zien van de aankondiging. De collectie bestaat uit twaalf mooie kleuren waarbij roze overheersend is maar ook felle kleuren als blauw en geel aanbod komen.

De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

OPI Look at My Bow! is een prachtige licht roze crème lak met een licht blauwe ondertoon. Het is een zeer subtiele pastel kleur. Hoewel hij meer bij past bij de lente is zo’n kleur nooit weg in je collectie. Uniek is hij niet, ik heb verschillende lakken, ook van OPI met een vergelijkbare kleur.

OPI Look at My Bow hand holding bottle 2

Formule

De formule van OPI Look at My Bow! is heel erg fijn. De dikte is perfect waardoor hij niet snel uit zal lopen maar wel netjes glad trekt. De dekking is prima, op de swatches heb ik twee dunne laagjes aangebracht maar je zou ook afkunnen met een dikker laagje. Het aanbrengen gaat moeiteloos en je kunt hem dus erg netjes lakken.

OPI Look at My Bow closeup nails 2

De kwastjes van de OPI lakken zijn veruit mijn favoriet. Het ProWide kwastje zit al jaren standaard in alle lakken. Het kwastje is wat breder en waaiert mooi uit op de nagel. Het is recht afgesneden en van een goede kwaliteit.

OPI Look at My Bow brush

Finish

De droogtijd van OPI Look at My Bow! is erg goed, hij is snel droog waardoor je niet lang hoeft te wachten met het aanbrengen van een volgende laagje of de topcoat. Hij heeft ook een waanzinnige glans. Op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht zodat je de mooie finish zelf kunt zien.
De houdbaarheid op de nagel is, zonder topcoat, prima. Ik heb hem een dag of 4 kunnen dragen zonder chips en enkel heel minimaal wat tipwear. De houdbaarheid kun je verlengen met een topcoat.

OPI Look at My Bow closeup nails

Een crème nagellak kun je een extra touch geven met een matte topcoat. De kleur wordt daar iets zachter van en trekt toch de aandacht.

OPI Look at My Bow matte finish hand holding bottle

Helaas is de Hello Kitty by OPI collectie niet in Nederland uitgebracht. Dat vind ik wel jammer, de leukste collecties worden vaak niet in Nederland uitgebracht. Je kunt de collectie wel in België kopen! De fullsize lakken bevatten 15ml en kosten €14,95 maar daarnaast zijn er ook verschillende mini-packs beschikbaar met daarin ook leuke nail art stickertjes.

Ik wens je een heel prettig weekend!

-X- Tamara