OPI Love is Hot and Coal

OPI Love is Hot and Coal bottle
“Turn the beat up with this deep grayish brown.”

Eind 2014 is OPI opnieuw gaan samenwerken met Gwen Stefani, dit was eerder al zeer succesvol. De OPI Gwen Stefani Holiday 2014 collectie bestaat uit 18 kleuren die zijn onderverdeeld in 3 series van ieder 3 tinten.

De Red Shades:

De Classic Shades:

De Nail Effects:

 

OPI Love is Hot and Coal hand holding bottle
OPI Love is Hot and Coal is een kleur die ik in het flesje niet helemaal kon plaatsen, was het nu bruin? Donker grijs? Op de nagel is hij wel duidelijk. Het is een donker bruin/grijze lak met een mooie shimmer erin.

OPI Love is Hot and Coal closeup nails
Qua formule is hij wat aan de dunne kant maar wel heel fijn te lakken. Ik draag op de swatches twee laagjes en hij is mooi dekkend. Het is jammer dat hij enorm streperig blijft. De finish is niet heel bijzonder, een licht glansje maar de strepen van het lakken zie je heel erg. Met een mooi glanzende topcoat worden de strepen al iets minder gelukkig.

OPI Love is Hot and Coal macro
Ik vind het een aparte kleur, alleen niet een die ik zelf heel erg vaak zal dragen. De kleur zelf doet me erg denken aan houtskool.

De OPI Gwen Stefani Holliday 2014 collectie ligt nu in de winkels. Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt. Of kijk in de webshop van Douglas waar ze sinds kort ook OPI lakken verkopen!
Een flesje bevat 15ml en kost €14,25

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Gwen Stefani Holiday 2014 collectie.