OPI Make Light of the Situation

OPI Make Light of the Situation bottle
“Opi Make Light of the Situation”

Deze mooie kleur komt uit de OPI Soft Shades collectie. Deze collectie brengt OPI jaarlijks in de lente uit en hij bevat zachte kleuren die vaak niet bedoeld zijn om dekkend gedragen te worden. Vorig jaar was het de Muppets Most Wanted collectie en dit jaar is hij geïnspireerd op de zacht stoffen die je op de catwalks kon zien bij de presentatie van de lente collecties van de grote designers.

De collectie bevat de volgende kleuren:

Kleur

OPI Make Light of the Situation is een lak die gedragen kan worden als topcoat over een mooie kleur maar die op zichzelf garant staat voor een nette, verzorgde manicure. Hij heeft een transparante basis met daarin zilveren hex glitters in twee maten een hoop transparante parelmoer vlokjes. Op de swatches heb ik hem over een transparante basecoat gelakt.

OPI Make Light of the Situation hand holding bottle
Formule

Het is een vrij dunne lak voor een glitter en hij is bijzonder fijn aan te brengen. De glitter verspreid goed over de nagel waardoor je hem op een normale manier kunt aanbrengen en niet hoeft te deppen. Op de swatches heb ik twee dunne laagjes aangebracht.

OPI Make Light of the Situation closeup nails
Finish

Make Light of the Situation droogt op met veel minder structuur dan ik aanvankelijk verwachtte. Hij heeft een mooi parelmoeren glans over zich heen. Met slechts 1 laagje topcoat kun je een mooi strak geheel krijgen. Ik vind hem zelf zonder topcoat het allermooiste.

OPI Make Light of the Situation macro

OPI Make Light of the Situation is een mooi kleurtje voor wat meer formele gelegenheden zoals een trouwerij. Ook voor bruidjes is hij bijzonder geschikt.

De OPI Soft Shades collectie is te koop bij een OPI verkooppunt bij jou in de buurt. De flesjes bevatten 15ml en kosten €14,25.

Vanaf volgende week woensdag vind je hier de OPI Color Paints!

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Soft Shades 2015 collectie.