OPI Meet My Decorator

OPI Meet My Decorator name

“A hot little red for rendezvous and other “meetings”.”

Vandaag laat ik je weer een mooi kleurtje zien uit de OPI Breakfast at Tiffany’s collectie. Deze collectie heeft OPI vorig jaar voor de kerst uitgebracht.

De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

OPI Meet Me “Decorator” heeft een mooie rode tint met een wat koraal en oranje tintje. Ik vind hem op zich wel mooi.

OPI Meet My Decorator hand holding bottle

Formule

OPI Meet My “Decorator” heeft een wat dunne substantie maar je kunt er wel goed mee werken. De pigmentatie is prima, op de swatches heb ik twee dunne laagjes aangebracht en dat is voldoende voor een mooi en egaal dekkend geheel.

OPI Meet My Decorator closeup nails

Het is wel belangrijk dat je een goede basecoat gebruikt want door de goede pigmentatie verkleuren je nagels heel snel en een goede basecoat voorkomt verkleuring.

Het kwastje van de OPI nagellakken vind ik zelf heel fijn. Ze zijn wat breder en van een goede kwaliteit. De kwastjes nemen ook voldoende product op zodat je niet continu nieuw product uit het flesje hoeft te pakken.

OPI Meet My Decorator closeup brush

Finish

OPI Meet My “Decorator” heeft van zichzelf een mooi glanzende finish. Op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht zodat je de mooie glans goed kunt zien. Met een matte topcoat is deze kleur ook ontzettend mooi.

OPI Meet My Decorator hand holding bottle 2
De Breakfast at Tiffany’s collectie is beschikbaar in fullsize 15ml flesjes en een mini pack met daarin vier mini flesjes van 3,75ml. De fullsize flesjes kosten €14,95 en de mini pack kost €22,95. Je kunt de OPI producten kopen bij o.a. Douglas.

Fijn weekend!

handtekening

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.