OPI Miss Piggy’s Big Number

OPI Miss Piggy's Big Number bottle

Afgelopen woensdag heb ik Kermit Me To Speak uit de Muppets Most Wanted collective besproken. De enige duochrome uit de serie. Vandaag is het de beurt aan Miss Piggy’s Big Number.

Muppets Most Wanted zal vanaf 8 mei in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Na een eerdere succesvolle samenwerking heeft OPI dit jaar opnieuw een op de Muppets geïnspireerde collectie uitgebracht. Dit keer in de vorm van hun jaarlijkse soft shades collectie. Een verzameling zachte lakken die vooral heel sheer zijn en daarom zeer geschikt voor de aanstaande lente. In de serie van zachte crème kleurtjes en glitters is één lak vooral opvallend te noemen en dat is Miss Piggy’s Big Number. Een heftige blauw metallic kleur. Als je aan Miss Piggy denkt denk je vooral aan roze tinten vandaar dat de naam van deze metallic blauwe kleur wel opvallend is.
Picture of the entireOPI Muppets Most Wanted collectionIn het flesje is Miss Piggy’s Big Number een mooie safier blauw kleur die zelfs wat naar zeer donker blauw neigt. Bij het lakken merk je al dat het geen echte soft shade is want hij dekt in één laag al behoorlijk goed. Het is wel een prachtige kleur met een schitterende metallic hoogglans finish.
OPI Miss Piggy's Big Number hand holding bottle
Op de swatch heb ik twee lagen aangebracht en de topcoat heb ik achterwege gelaten zodat je een indruk kunt krijgen van de mooie finish. De lak droogt redelijk snel op maar je blijft wel de penseel streken goed zien. Een goede topcoat geeft wat meer diepte aan het metallic effect. Het is ondanks dat hij in het flesje donker oogt een mooie frisse kleur. Miss Piggy’s Big Number is wel een beetje het buitenbeetje van de verder zo zachte Muppets Most Wanted collectie maar ondanks dat wel een ontzettend mooie kleur.
OPI Miss Piggy's Big Number
De Muppets Most Wanted collectie zal vanaf april te koop zijn. De acht fullsize lakken zullen €14,25 gaan kosten. Er is ook een minipack beschikbaar met daarin vier miniatuur lakjes voor €18,95.
Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt.Zondag de één na laatste kleur uit de serie Int’l  Crime Caper, een subtiele parelmoer met een roze gloed en kleine blauwe glitters erin.

Wil je ook al een tijdje Lemony Flutter van Lush testen? Je kan nog tot en met aankomende zondag meedoen met de Like&Win actie.