OPI My Dogsled is a Hybrid

OPI My Dogsled is a Hybrid bottle
“Enliven your environment by wearing this creamy sea green.”

Nu onze zomer vervroegd plaats gemaakt lijkt te hebben voor de herfst komt de herfst en winter collectie van OPI op het juiste moment. Geïnspireerd op het Noorderlicht in Finland, diep blauwe fjorden in Noorwegen en de gekleurde huisjes in Copenhagen, de OPI Nordic collectie brengt twaalf mooie nieuwe kleuren voor de komende herfst en winter.
Op verzoek van een bekende trap ik deze collectie van swatches af met OPI My Dogsled is a Hybrid. Een prachtige zee groene crème lak.

OPI My Dogsled is a Hybrid hand holding bottle

My Dogsled is a Hybrid is een zee groene kleur die neigt naar een combinatie tussen jade en mint. In de verder erg warme collectie springt hij er echt uit. Het is een kleur die voor mijn gevoel niet perse gebonden is aan de donkere seizoenen want ook in de lente en zelfs in de zomer is hij prachtig.
Het eerste waar ik aan dacht dat ik dit kleurtje zag was de slaapkamer van mijn ouders. Vroeger dat ik jong was had mijn moeder in hun slaapkamer een hoop oud roze en groene accenten. De groene kleur is exact deze mooie zee groene kleur. Voor mij dus a trip down memorie lane.

De formule van deze is lak is perfect. En dan bedoel ik ook écht perfect! Met één dun laagje is hij geheel dekkend en spiegelglad met een geweldige glans. Dit is nagellak zoals nagellak hoort te zijn (naar mijn mening dan hè).
Op de swatches draag ik 1 laagje en geen topcoat! Omdat deze lak zo onwijs goed gepigmenteerd is raad ik je wel aan een goede basecoat te gebruiken om verkleuringen te voorkomen.

De houdbaarheid is echt heel erg goed. Ik heb de lak na een week dragen verwijderd en alleen omdat ik een nagel afbrak en ik dat een goed excuus vond om een nieuw kleurtje te proberen. Ik had op dat moment heel licht wat tipwear maar chips waren niet te vinden.

OPI My Dogsled is a Hybrid closeup nails
De OPI Nordic collectie is nu te koop. De fullsize flesjes bevatten 15ml en kosten €14,25. Er is een minipack beschikbaar met daarin o.a. deze kleur en nog drie anderen. De vier flesjes bevatten ieder 3,75ml en de set kost €18,95.
Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Nordic collectie.