OPI My Gondola or Yours?

OPI My Gondola or Yours bottle
Deze bijna zwarte metallic komt uit de OPI Venice collectie. Wil je weten hoe hij er op de nagels uitziet? Lees dan snel verder!

Als je aan Venetië denkt, denk je aan mensen kijken op de piazza tijdens het beroemde carnaval, nippend aan een prosecco in een gondel of genieten van een gelato op het terras van een intiem café. OPI heeft haar najaarscollectie geïnspireerd op het prachtige Venetië.

De hoofd collectie bevat de volgende producten:

Daarbij komen nog de volgende drie limited edition lakken:

 

Kleur

OPI My Gondola or Yours? is een bijna zwarte metallic nagellak met een subtiele shimmer. De kleur is niet volledig zwart, hij is heel donker antraciet, tegen zwart aan. De shimmer is erg subtiel en in zonlicht wel erg mooi zichtbaar maar van een afstandje lijkt het een gewone zwarte crème te zijn, het is op dat punt jammer dat de shimmer niet net iets beter zichtbaar is.

OPI My Gondola or Yours hand holding bottle
Formule

De formule van OPI My Gondola or Yours? is erg dun, iets té dun naar mijn mening. Als je in dunne laagjes werkt is het geen probleem maar bij een dikker laagje heb je kans dat hij gaat uitlopen. Ondanks de dunne formule is hij wel erg netjes aan te brengen. Qua dekking vind ik hem niet verkeerd, op de swatches zie je twee dunne laagjes en dat is voldoende voor een volledig dekkend resultaat.

OPI My Gondola or Yours closeup nails
Finish

OPI My Gondola or Yours? droogt erg snel op en heeft een schitterende hoogglans finish. Op de swatches heb ik geen aparte topcoat aangebracht en zoals je kunt zien is de glans heel erg mooi! De matte topcoat kan hij ook heel goed hebben, alleen is de shimmer dan niet meer zichtbaar.

OPI My Gondola or Yours hand holding bottle matte topcoat
De houdbaarheid van deze lak is zoals we die van OPI gewend zijn, ruim 6 dagen heeft hij netjes gezeten, op wat tipwear na. Je zou de houdbaarheid kunnen verlengen met een mooie topcoat.
In de macro opname hieronder zie je een extreme vergroting van de lak op mijn nagel. De shimmer lijkt zilver/grijs te zijn maar er zitten verschillende kleurtjes in zoals je kunt zien.

OPI My Gondola or Yours macro

OPI My Gondola or Yours? bevat 15ml en kost €14,95. De lakken uit de Venice collectie zijn los te koop bij Douglas. Ook is er een minipack te koop met daarin 4 mini flesjes, die kost €22,95 en is ook te koop bij Douglas.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Venice collectie.