OPI My Twin Mimmy

OPI My Twin Mimmy bottle name

“This sunny yellow is twice as nice.”

Hello Kitty is cute, ongeacht je leeftijd. Dat moet OPI ook gedacht hebben toen ze besloten om een volledige collectie te wijden aan het schattige figuurtje en haar vriendjes. De collectie bestaat uit 12 mooie, lieve kleurtjes.

De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

OPI My Twin Mimmy is een knal gele crème kleur. Het is niet direct een kleur die mij aan Hello Kitty doet denken maar gaaf is hij wel. Het is een super kleur voor de komende zomer.

OPI My Twin Mimmy hand holding bottle

studio foto

Ik hou altijd wel van dit soort gele kleurtjes. Ze stralen een heerlijke zomerse sfeer uit vind ik. Hoewel ik zelf niet erg strak vast houd aan de trends is geel wel een kleur die ik alleen in de zomer draag. Voor formele gelegenheden of op het werk is hij niet heel erg geschikt, want erg subtiel is deze kleur niet.

OPI My Twin Mimmy daylight hand holding bottle

daglicht foto

Formule

De gele lakken van OPI zijn vaak niet de fijnste om te lakken. Ik was bij voorbaat dan ook niet zo heel blij met een gele kleur in de collectie. Toch heeft OPI My Twin Mimmy mij verrast met zijn formule, deze is namelijk helemaal zo slecht niet. De substantie is qua dikte erg prettig om mee te werken, hij loopt niet snel uit in de nagelriemen waardoor je ook iets dikker kunt werken als je dat fijn vind. Mijn voorkeur gaat uit naar dunne laagjes omdat ik dat toch vaak het mooiste resultaat vind geven. De lak levelt mooi uit waardoor je een mooi gladde finish hebt. De dekking is ook prima, op de swatches zie je twee dunne laagjes. OPI My Twin Mimmy closeup nails 2
OPI gebruik al jaren het bekende ProWide kwastje in hun lakken. Ik vind dit een van de allerfijnste kwastjes, hij is wat breder en waaiert mooi uit over de nagel. Het kwastje neemt veel product op en is keurig recht afgesneden waardoor je er heel er netjes mee kunt lakken.

OPI My Twin Mimmy hand holding brush

Finish

OPI My Twin Mimmy droogt erg snel op, dat is wel prettig want daardoor kun je snel verder met de volgende laag. Ook droogt hij op met een schitterende hoogglans finish. Op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht zodat je de mooie finish kunt zien. Helaas chipt hij vrij snel, ik kan je een goede topcoat dus wel aanraden. Met een mooie topcoat verleng je de houdbaarheid van de lak op de nagels aanzienlijk.

OPI My Twin Mimmy closeup nails

Op de foto hieronder heb ik een laagje OPI Matte Top Coat aangebracht. Ik vind dat effect altijd zo ontzettend mooi! Ik heb diverse matte topcoats in mijn verzameling maar geen enkele komt in de buurt van de OPI matte topcoat.

OPI My Twin Mimmy matte finish hand holding bottle 2

Helaas is de Hello Kitty by OPI collectie niet in Nederland te koop, ik België kun je hem wel kopen. De lakken bevatten 15ml en kosten €14,95. Ook zijn er diverse mini-pack beschikbaar met daarin leuke nailart spulletjes.

Fijne dag!

-X- Tamara