OPI Nail Envy WINACTIE!

OPI Nail Envy multiple boxen and bottles

Tijd voor een nieuwe winactie!!

Begin januari heb ik de blog opgezet met het idee mijn nieuwe kleurtjes met vriendinnen te delen. Ik had toen niet verwacht dat het zo snel zo goed zou gaan. Ik begon met 5 unieke bezoekers per maand (mijn vriendinnetjes) en deze maand zit ik op de ruim 8.000 unieke bezoekers per maand die met zijn allen de blog zo’n 11.000 keer bekijken. Ik hoef je vast niet te vertellen dat ik daar ontzettend trots op ben!
Ik krijg langzaam maar zeker uitnodigingen van PR bureaus, persberichten bereiken mijn e-mail box, ik krijg soms iets leuks toegestuurd. Dit alles is mogelijk doordat jullie zo trouw mijn blog lezen!!
Omdat ik jullie daar erg dankbaar voor ben wil ik een nieuwe winactie houden.Vaak word mij gevraagd hoe ik het toch voor elkaar krijg om mijn nagels zo lang te laten groeien, hoe ze zo wit zijn enz. Ook vragen jullie vaak wat te doen bij diverse nagelproblemen.
Ik gebruik zelf Nail Envy Dry & Brittle in combinatie met Nail Envy Maintenance.

Omdat ik zo tevreden ben met dit product wil ik dat graag met jullie delen. Het is een vrij duur product en ik begrijp dat het voor, zeker de jongere meiden, een hele uitgave is. Vandaar dat ik één flesje verloot.

Er zijn verschillende versies van de OPI Nail Envy ze bevatten 15ml en kosten €21,95

OPI Nail Envy OriginalNail Envy Original
Bij sterk beschadigde nagels (Bijvoorbeeld na het niet professioneel verwijderen van kunstnagels of door nagelbijten).
OPI Nail Envy Matte
Nail Envy Matte
Bij personen met sterk beschadigde nagels die geen glanzende nagellak mogen dragen vanwege hun beroep.
OPI Nail Envy Soft & Thin Nails
Nail Envy Soft & Thin
Maak zachte, buigzame nagels harder, langer en sterker. Ook geschikt als basecoat en topcoat.
OPI Nail Envy Peeling
Nail Envy Sensitive & Peeling
Verstevigd gevoelige, dunne nagels of splijtnagels. Ook geschikt als basecoat en topcoat.
OPI Nail Envy Dry & Brittle
Nail Envy Dry & Brittle
Maakt harde, brokkelige nagels flexibeler, waardoor ze minder snel breken. Ook geschikt als basecoat en topcoat.
OPI Nail Envy Maintenance
Nail Envy Maintenance
Houd je nagels gezond, sterk en flexibel.
Ook geschikt als verzorgende basecoat.
Wat moet je doen om kans te maken op een flesje OPI Nail Envy?
– Like de Nailfinity Facebook pagina
– Like de post op de Facebook pagina over deze winactie
– Deel de post
– Laat in een comment achter welke versie van OPI Nail Envy je graag wilt winnen.