OPI New Orleans persbericht

OPI New Orleans Model 1

Om een frisse kijk op het leven te houden, moeten we ons af en toe even opladen. Geniet bewust van een goede maaltijd, verlies jezelf in je favoriete muziek, of dans de sterren van de hemel… waar je ook voor kiest; de perfecte plek om dat allemaal te doen is New Orleans.

Of je nu geraakt wordt door de diversiteit aan cultuur, het heerlijke eten, de levendige muziek, of de energieke levensstijl, het zijn New Orleans’ ontembare geest en het gevoel van gemeenschap die echt inspireren.

OPI viert de spirit van deze kleurrijke stad met de voorjaarscollectie nagellak voor 2016. De twaalf tinten doen denken aan hartige kruiden, soulvolle blues, levendige flora en sierlijke architectuur; allemaal tegen een achtergrond van weelderig groen.

Als je de kans nog niet hebt gehad om te genieten van The Big Easy, zet New Orleans dan nu op je bucket list! In de tussentijd nodigt OPI je uit om de tijd te nemen om lekker te ontstressen en te genieten van de levendige kleuren van de New Orleans Collection.

OPI Let Me Bayou a Drink

Let Me Bayou a Drink

OPI Humidi-Tea

Humidi-tea

OPI Suzi Nails New Orleans

Suzi Nails New Orleans

OPI I Manicure for Beads

I Manicure for Beads

OPI Spare Me a French Quarter

Spare Me a French Quarter?

OPI She's a Bad Muffaletta

She’s a Bad Muffuletta!

OPI Got Myself In to a Jambalaya

Got Myself Into a Jam-Balaya

OPI Crawfishin For A Compliment

Crawfishin’ for a Compliment

OPI Take a Right On Bourbon

Take a Right on Bourbon

OPI I'm So Swamped

I’m Sooo Swamped

OPI Rich Girls and Po-Boys

Rich Girls & Po-Boys

OPI Show Us Your Tips

Show Us Your Tips!

De lakken zijn verkrijgbaar vanaf 22 februari bij een OPI verkooppunt bij jou in de buurt. De lakken bevatten 15ml en kosten €14,95 per stuk.

Er is ook een miniset met vier New Orleans tinten verkrijgbaar, de flesjes bevatten 3.75ml. De set bevat Got Myself Into A Jam-Balaya, Take a Right on Bourbon, I’m Sooo Swamped en Show Us Your Tips! De miniset kost €22,95.

Wil je langer van je design genieten? Bij je favoriete OPI salon zijn alle New Orleans kleuren er ook in GelColor!