OPI Pink Yet Lavender

OPI Pink Yet Lavender bottle

In 2013 kwam OPI met de Mariah Carey collectie. Een mooie collectie waarbij deze Pink Yet Lavender wel het meest mijn aandacht trok.

Het is een transparante roze glitter lak die wel het meest geschikt is als topcoat. Wat het meest opvalt zijn de grote zeshoekige roze glitters maar daartussen zitten kleine zilveren glittertjes verstopt die in het licht de meest prachtige kleuren hebben.
OPI Pink Yet Lavender hand holding bottle
Ondanks dat het een vrij dikke lak is is hij vrij gemakkelijk aan te brengen. Het loont de moeite om even extra je best te doen om de grote glitters wat verspreid over de nagel aan te brengen.
Op de foto heb ik OPI Fit for a Queensland als witte basislak gebruikt omdat deze lak al een licht roze gloed achterlaat. Ik vind hem over een witte basis echt het mooiste maar dat is een kwestie van smaak. Ik denk dat hij het op een diep zwarte basis ook niet verkeerd zou doen. Ik heb vervolgens twee laagjes Pink Yet Lavender aangebracht en een topcoat om een mooie glans te geven.
OPI Pink Yet Lavender close-up shot of nails
De lak droogt erg snel. De houdbaarheid is erg goed. Met een goede topcoat blijft hij zeker vier dagen prachtig zitten zonder chips. Het verwijderen is zoals bij alle glitterlakken een drama. Met een gewone basecoat zul je moeten weken in aceton of nagellakremover. OPI heeft deze week een Glitter-Off peelable basecoat uitgebracht. Deze ben ik nu aan het testen en mijn oordeel zul je snel hier op de blog kunnen lezen.
Pink yet lavender is een ouder kleurtje van OPI maar bij veel winkels nog wel te krijgen. De prijs is €14,25