OPI Purple Palazzo Pants

OPI Purple Palazzo Pants bottleDeze prachtige lila crème nagellak komt uit de Venice najaarscollectie van OPI. Benieuwd hoe hij eruit ziet? Lees dan snel verder.

Dit najaar staat in het teken van warme bes- en bruin tinten maar ook lichte kleuren als lila zullen terugkomen. OPI springt met haar herfst/winter collectie van 2015 daar goed op in. De Venice collectie bevat 12 kleuren in dé trendkleuren van dit jaar. De hoofdcollectie wordt aangevuld met 3 limited edition nagellakken. Alle lakken uit de Venice collectie zijn ook beschikbaar als GelColor zodat je ben een OPI salon bij jou in de buurt een prachtige, langhoudende manicure kunt laten aanbrengen.

De hoofd collectie bevat de volgende producten:

Daarbij komen nog de volgende drie limited edition lakken:

 

Kleur

OPI Palazzo Pants is een schitterende lila crème kleur. De kleur is niet uniek maar wel erg mooi. Ik vind het zelf meer een lente kleur maar je ziet deze kleur wel meer terug komen dit najaar. De kleur in het flesje is iets lichter dan hij op de nagels is.

OPI Purple Palazzo Pants hand holding bottle

Formule

De formule van OPI Purple Palazzo Pants is best goed. De lak heeft wel de neiging om iets chalky te worden omdat hij vrij snel opdroogt. Werk je in dunne laagjes dan heb je daar beduidend minder last van dan als je dikke laagjes aanbrengt. De lak heeft ook niet echt de kans om heel mooi strak te trekken. Toch kun je hem met dunne laagjes heel erg netjes aanbrengen. Met de dekking zit het wel goed, twee dunne laagjes is voldoende om een volledig dekkend geheel te krijgen en dat is voor zo’n lichte kleur absoluut niet slecht.

OPI Purple Palazzo Pants closeup nails

Finish

OPI Purple Palazzo Pants heeft een heel mooi glanzende finish van zichzelf. Op de swatches hierboven zie je de originele finish en die is echt heel erg mooi. De houdbaarheid van deze lak is erg goed, hij blijft toch gauw 6 dagen netjes, om dit iets te verlengen kun je kiezen om een topcoat aan te brengen.

Met een matte finish is hij overigens ook heel erg mooi.

OPI Purple Palazzo Pants hand holding bottle matte topcoat

Deze kleur vind ik heel erg mooi, het is een fijn neutraal kleurtje. OPI Purple Palazzo Pants bevat 15ml en kost €14,95. De lakken uit de Venice collectie zijn los te koop bij Douglas. Ook is er een minipack te koop met daarin 4 mini flesjes, die kost €22,95 en is ook te koop bij Douglas.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Venice collectie.