OPI Push & Pur-Pull

OPI Push & Pur-Pull bottle‘This forceful purple has got me comming and going!’

Neon kleuren zijn helemaal hot deze zomer. Vele nagellak merken brachten al neon kleuren uit en ook OPI laat deze trend niet aan zich voorbij gaan. Zij hebben een Neon collectie uitgebracht met daarin zes mooie felle kleuren en een speciale witte basecoat om de kleuren wat feller te maken.

OPI Push & Pur-Pull hand holding bottle
Push & Pur-Pull is een paarse jelly lak met een roze ondertoon, die ik helaas met geen mogelijkheid op de foto kreeg.
De formule van de lak is iets anders dan dat ik normaal van OPI gewend ben, hij is vrij dun. De dekking is prima, op de swatches heb ik slechts twee laagjes gebruikt. Omdat hij wat mat opdroogt is een glanzende topcoat wel aan te raden om de kleur echt tot zijn recht te laten komen.
Door het pigment in de kleur is een goede basecoat echt noodzakelijk, het liefst de Put on a Coat witte basecoat die in dezelfde collectie is uitgebracht. Deze zorgt ervoor dat de kleur wat feller oogt.

OPI Push & Pur-Pull closeup nails

Push & Pur-Pull is naar mijn mening geen echte neon maar dat maakt de kleur niet minder mooi! Het is een schitterende kleur die je zonder meer ook in de donkere maanden kunt dragen.

De lakken van OPI kosten €14,25 voor 15ml. Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Neon collectie.

<script src=”https://widget.bloglovin.com/widget/scripts/bl.js” type=”text/javascript”></script><a target=”_blank” href=”http://www.bloglovin.com/blog/12071665″ data-img-src=”http://www.bloglovin.com/widget/bilder/en/widget.gif?id=12071665″ data-blog-id=”12071665″ class=”bloglovin-widget”><img src=”http://www.bloglovin.com/widget/bilder/en/widget.gif?id=12071665″></a>

 

<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-47482191-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>