OPI Pussy Galore

OPI Pussy Galore bottle

Vandaag een lakje uit de Bond Girls collectie die OPI uitbracht voor de lente en zomer van 2013.

De Bond Girls collectie bestaat uit 6 liquid sand lakken die allen vernoemd zijn naar iconische Bond-girls. Ik heb gekozen voor Pussy Galore. Deze Bond-girl was te bewonderen in de James Bond film Goldfinger.
 Doordat het een liquid sand lak is lijkt het alsof je een laagje met fijn glinsterend zand op je nagel hebt gestrooid. Het is een baby zachte roze kleur met een lichte parelmoer glans en wat zilveren en roze glittertjes erin.
OPI Pussy Galore hand holding bottle.Het is een vrij dikke lak die wel heel gemakkelijk aan te brengen is. Een goede dekking behaal je in 2 à 3 laagjes. Het uitharden duurt iets langer dan je wellicht van OPI gewend bent. Omdat het een liquid sand lakje is en dus vrij ruw opdroogt verbergt hij ook vrijwel alle imperfecties op de nagelplaat dus bufferen is dus zeker niet nodig.
OPI Pussy Galore shot of nails
Het is een heel zoet kleurtje welke je handen wel iets bleker doet lijken. Voor iedere polish-addict die van zacht roze houdt is dit een echte aanrader!Deze lak is te koop bij de betere parfumerieën voor €14,25

Wat vinden jullie van deze leuke kleur? En wat vind je van de liquid sand structuur?