OPI Red Fingers & Mistletoes

OPI Red Fingers & Mistletoes bottle
“This smooch-worthy red shimmer is holiday-perfect.”

Vandaag weer een mooi lakje uit de OPI Gwen Stefani Holiday 2014 collectie. OPI heeft eerder zeer succesvol samengewerkt met Gwen Stefani, en ook deze nieuwe collectie is een succes!
De collecties bestaat uit 18 lakken die zijn onderverdeeld in 3 series van 6 kleuren.

De Red Shades:

De Classic Shades:

De Nail Effects:

 

OPI Red Fingers & Mistletoes hand holding bottle
Red Fingers & Mistletoes is een apart lakje. In het flesje lijkt hij knal oranje met een rode ondertoon maar op de nagel is het een diep rode lak met een schitterende gouden shimmer.

OPI Red Fingers & Mistletoes closeup nails
De formule van Red Fingers & Mistletoes is prima qua dikte, hij is alleen wel wat sheer. Op de swatches heb ik 3 dunne laagjes aangebracht en geen topcoat. Zoals je kunt zien heeft hij van zichzelf een mooie glans. Ik raad een topcoat wel aan om de houdbaarheid te rekken, een basecoat is ook echt geen overbodige luxe.

OPI Red Fingers & Mistletoes macro

Ik draag eigenlijk nooit rode nagellak omdat het bij mij gewoon niet staat maar voor deze mooierd maak ik graag een uitzondering! Dit is zo’n lakje die ervoor zorgt dat ik continu naar mijn handen blijf kijken.
Ik heb mijn nagels wel drastisch ingekort. Er waren een hoop nagels afgebroken en ik had meer gel nagels dan natuurlijke nagels. Dus nu even lekker kort.

De OPI Gwen Stefani Holliday 2014 collectie ligt nu in de winkels. Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt. Of kijk in de webshop van Douglas waar ze sinds kort ook OPI lakken verkopen!

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Gwen Stefani Holiday 2014 collectie.