OPI Rich & Brazilian

OPI Rich & Brazilian name on bottle

“Compliments abound when you show off this rich burgundy.”

De OPI kerstcollectie van 2016 is gebaseerd op de iconische Hollywood klassieker Breakfast at Tiffany’s. De hoofdrol wordt gespeeld door Audrey Hepburn en haar bekende uitspraak “I believe in manicures” komt in deze kerstcollectie terug in een Tiffany blauwe crème nagellak.

De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

OPI Rich & Brazilian is een prachtige bordeaux kleur met daarin een mooie, fijne shimmer. De shimmer bestaat uit paars/rode vlokjes met een glanzend, gouden laagje. Het is een warme kleur die uitstekend geschikt is voor de koudere maanden.

OPI Rich & Brazilian hand holding bottle

Op de macro foto hieronder kun je de shimmer goed zien. De foto laat de paars/rode vlokjes duidelijk zien en de gouden shimmer die de vlokjes hebben zie je in de linker bovenhoek terug komen, het licht vangt de gouden shimmer daar heel mooi.

OPI Rich & Brazilian macro

Formule

OPI Rich & Brazilian heeft een prettige substantie die qua dikte erg goed is waardoor je hem moeiteloos kunt aanbrengen. De pigmentatie is erg goed, in principe is hij met een laagje dekkend maar ik heb gekozen voor een tweede laagje om hem iets meer diepte te geven.

OPI Rich & Brazilian closeup nails

Finish

Van zichzelf heeft OPI Rich & Brazilian een prachtige, hoogglans finish. Op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht zodat je de glans goed kunt zien. De droogtijd is prima, je kunt vrij kort na de eerste laag al met de tweede beginnen. De houdbaarheid op de nagel is goed, zonder topcoat had ik na drie dagen wat tipwear en een kleine chip op de pink nagel. Met een topcoat kun je die houdbaarheid aanzienlijk verlengen.

OPI Rich & Brazilian closeup nail

OPI Rich & Brazilian bevat 15ml en kost €14,95 en je kunt hem kopen bij Douglas. Er is ook een leuke mini pack beschikbaar met daarin vier mini lakjes van 3,75ml. In deze mini pack zit ook I Believe in Manicures. De mini pack kost € 22,95 en ook die is te koop bij Douglas.

Fijn weekend!handtekening

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.