OPI Romantically Involved

OPI Romantically Involved bottle
“I’m in a deep relationship with this luscious crème red.”

Afgelopen week is Fifty Shades of Grey in première gegaan. Dit is de verfilming van de razend populaire boekenserie van E.J. James. De OPI Fifty Shades of Grey collectie bestaat uit 6 lakje, 5 grijs tinten en 1 rode.

Kleur

Romantically Involved is een rode kleur met een sterke oranje ondertoon. Het is niet een tint die ik zelf heel mooi vind, ik vind hem door die oranje ondertoon zelfs wat ordinair ogen. Op zich past dat prima bij de verhaallijn uit de film natuurlijk 😉

OPI Romantically Involved hand holding bottle

Formule

De formule van deze Romantically Involved is wel heel erg fijn, zoals bijna alle rood tinten van OPI! Hij brengt heel fijn en makkelijk aan zonder strepen. Hij dekt overigens in 1 laag, wat voor een rode OPI niet echt bijzonder is aangezien ze dat bijna allemaal doen.

OPI Romantically Involved closeup nails no topcoatFinish

Zoals je op de foto hierboven kunt zien droogt hij op met een heel matig glansje. Hij heeft wel echt een mooie topcoat nodig. Ik vind de kleur ook wat vaal ogen zonder topcoat.

OPI Romantically Involved closeup nails shiny topcoat
Op de foto hierboven heb ik een laagje Sally Hansen Insta-Dri topcoat aangebracht. Je ziet direct een mooie glans maar de kleur wordt ook wat levendiger en wat feller. Hier is hij ook echt knalrood.

OPI Romantically Involved closeup nails matte topcoat
Ook met een matte topcoat doet deze lak het erg goed. De kleur wordt iets subtieler daardoor. Met een matte topcoat vind ik hem zelf wel erg mooi.

Swatches

Op alle swatches draag ik een goede basecoat en 1 laagje Romantically involved en verschillende topcoats.

De OPI Fifty Shades of Grey collectie in nu tijdelijk te koop in de winkel. Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt. Of kijk in de webshop van Douglas.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Fifty Shades of Grey collectie.