OPI Shine for Me

OPI Shine for Me bottle
“This shimmering silver with subtle blue sparkle really turns me on!”

Vandaag heb ik een review voor je van OPI Shine for Me, een van de lakjes uit de OPI Fifty Shades of Grey collectie. Deze collectie heeft OPI afgelopen maand uitgebracht en bevat 5 grijs tinten en een rode kleur.

Kleur

Shine for Me heeft licht en donkerblauwe hex glitters in een zilver metallic basis. Door de zilveren basis is hij echt enorm shiny! De blauwe glitters neigen iets weg te vallen omdat de zilveren kleur erg overheersend is maar dat maakt hem niet minder leuk.
Op het oog lijkt er slechts 1 kleur blauwe glitter in te zitten maar als je de macro foto bekijkt zie je dat het er echt 2 zijn.

OPI Shine for Me hand holding bottle

Formule

De formule van Shine for Me is prima qua dikte en dus ook erg fijn te lakken. Ook de dekking is prima, ik heb op de swatches twee dunne laagjes aangebracht.

OPI Shine for Me closeup nails

Finish

Shine for Me droogt op met een lichte structuur finish, niet voldoende om van een sand te spreken. Om een écht strakke finish te verkrijgen heb je toch gauw 2 à 3 laagjes nodig afhankelijk van je topcoat.

OPI Shine for Me macro shot
Zoals je hierboven op de macro opname kunt zien zijn er echt twee tinten blauwe glitter aanwezig. Dit is echt mijn favoriete kleur uit deze collectie!

De OPI Fifty Shades of Grey collectie ligt nu in de winkel, wees wel snel want hij is maar beperkt verkrijgbaar.
De flesjes bevatten 15ml en kosten €14,25, er is ook een minipack beschikbaar met alle 6 de kleuren en deze kost €29,95. Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt of ga naar de webshop van Douglas.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Fifty Shades of Grey collectie.