OPI My Silk Tie

OPI My Silk Tie bottle
“This silky, gleaming silver has got me all tied up.”

Vanaf deze week draait Fifty Shades of Grey in de bioscopen. Ter eren daarvan heeft OPI een kleine collectie van 6 kleuren uitgebracht. De collectie bestaat uit 5 grijs tinten en een romantische rode tint.

Swatches

Op de swatches heb ik, na een basecoat, twee dunne laagjes OPI My Silk Tie aangebracht. Ik heb geen topcoat aangebracht zodat je de finish van de lak goed kunt bekijken.

OPI My Silk Tie hand holding bottle
Kleur

OPI My Silk Tie is een zilveren, bijna chroom, lak. Het is een mooie, heldere zilveren tint. Het is niet een standaard, in your face, zilveren lak. Hij is wat subtieler dan bijvoorbeeld OPI Unfrost My Heart.

OPI My Silk Tie closeup nails

Formule en finish

Het is een vrij dun lakje die erg sheer lijkt bij de eerste laag. Bij de tweede laag dekt hij netjes. In het flesje lijkt het bijna een crème te zijn maar op de nagel heeft hij toch een lichte shimmer, bijna foil-achtige, finish.

Wat ik jammer vind is dat je de kwast streken heel erg blijft zien. Dit vind ik wel echt een nadeel en ik ben bang dat ik hem daardoor niet snel zal dragen.

OPI My Silk Tie brush strokes on nail

De OPI Fifty Shades of Grey collectie is een limited edition en is tijdelijk verkrijgbaar, wees er dus snel bij! Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt. De collectie is ook verkrijgbaar in de webshop van Douglas.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Fifty Shades of Grey collectie.