OPI Sleigh Parking Only

OPI Sleigh Parking Only bottle“Tell the valet to take good care of this exclusive dark burgundy.”

Voor de kerstcollectie van 2014 is OPI opnieuw de samenwerking aangegaan met Gwen Stefani. De collectie bestaat uit 18 nieuw kleuren die zijn onderverdeeld in 3 series van 6 tinten.

De Red Shades:

De Classic Shades:

De Nail Effects:

 

OPI Sleigh Parking Only hand holding bottle
OPI noemt deze kleur een chocoladebruine kleur, ik vind hem echter meer donker paars. Het is een mooie diepe kleur met een prachtige hoogglans finish.
De formule van deze lak is erg prettig, hij lakt erg fijn zonder uit te lopen. De dekking is goed, op de swatches draag ik twee laagjes en hij is volledig dekkend. Je zou met één dikkere laag afkunnen maar dat heeft niet mijn voorkeur. Omdat het een erg donkere kleur is moet je wel echt een goede basecoat aanbrengen om verkleuring van je natuurlijke nagel te voorkomen.
Hij droog vrij rap op met een mooie glans, op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht. Om de houdbaarheid te verlengen zou ik het persoonlijk wel aanbrengen.

OPI Sleigh Parking Only closeup nails

OPI Sleigh Parking Only vind ik een erg mooie, warme kleur die zeker geschikt is voor de donkere maanden. Ik heb er ook een matte topcoat over aan gebracht maar dat vond ik persoonlijk geen succes, hij kreeg een enorm grauwe tint.

De OPI Gwen Stefani Holliday 2014 collectie ligt nu in de winkels. Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt. Of kijk in de webshop van Douglas waar ze sinds kort ook OPI lakken verkopen!

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Gwen Stefani Holiday 2014 collectie.