OPI Sorry I’m Fizzy Today

OPI Sorry I'm Fizzy Today bottle
Vandaag een mooi licht roze crème uit de Coca-Cola® collectie van OPI.

Na verschillende succesvolle samenwerkingsverbanden is OPI dit seizoen de samenwerking met Coca-Cola® aangegaan. Hieruit is een prachtige collectie voortgekomen van negen mooie kleuren, allen geïnspireerd op verschillende drankjes uit het assortiment van Coca-Cola®.

OPI Sorry I'm Fizzy Today hand holding bottle
Sorry I’m Fizzy Today is gebaseerd op Vanilla Coke. Het is een licht roze kleur met een hint van perzik erdoorheen. De formule van de lak is erg goed waardoor hij zeer fijn te lakken is. De dekking is tevens perfect, met twee laagjes is hij volledig dekkend. Ik heb op de swatches slechts twee laagjes gebruikt en heb geen topcoat aangebracht.

OPI Sorry I'm Fizzy Today closeup nails

De lak droogt op met een mooie glans waardoor een topcoat niet nodig zou zijn, toch raad ik die wel aan om de houdbaarheid van de lak ter verlengen.
Bij de eerste laag lijkt hij wat streperig maar met de tweede laag is dat helemaal wel en trekt hij prachtig glad.
Ik zou wel een goede basecoat gebruiken want hij is goed gepigmenteerd waardoor je natuurlijke nagel zou kunnen verkleuren.

Het is een fijne kleur die ik zeker vaker ga dragen dit seizoen. Hoewel het nu wel lastig kiezen wordt met al die gave kleuren dit seizoen.

OPI Sorry I'm Fizzy Today macro
Helaas is de OPI Coca-Cola® collectie niet in Nederland te koop. Dat is wel erg jammer want de kleuren zijn geweldig!

Bekijk hier de andere lakken uit de OPI Coca-Cola collectie.