OPI Starry-eyed for Dear Daniel

OPI Starry-Eyed for Dear Daniel name bottle

“You will just love this fun pink super-glitter.”

Ze is een wereldwijd symbool van vriendschap en plezier. Ze maakt schattigheid een cultuur in Japan en een mode icoon overal. Hello Kitty is een pop-icoon met fans, variërend van vier tot in de eeuwigheid, en zij is de nieuwste muze van OPI.

De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

OPI Starry-eyed for Dear Daniel is een knalroze glitter lak. De basis is een roze jelly-achtige structuur die bomvol zit met fel roze glitter flakies en wat lichter roze hex glitter in twee maten.

OPI Starry-Eyed for Dear Daniel hand holding bottle 2

studio foto

In daglicht lijken de lichtroze glitters meer naar zilver te neigen waardoor de lak een bijzondere uitstraling krijgt.

OPI Starry-Eyed for Dear Daniel day light hand holding bottle

daglicht foto

Hieronder zie je een macro opname van OPI Starry-eyed for Dear Daniel. Je kunt de glitters hier goed zien.

OPI Starry-Eyed for Dear Daniel macro

Formule

De formule van OPI Starry-eyed for Dear Daniel is erg goed. De lak is niet al te dik ondanks dat hij toch bomvol zit met glitter. Bij het aanbrengen verspreiden de glitters zich netjes over de nagel waardoor deppend aanbrengen niet nodig is. Door de roze jelly basis dekt hij ook prima, op de swatches heb ik slechts twee dunne laagjes aangebracht en daarmee is hij volledig dekkend.

OPI Starry-Eyed for Dear Daniel closeup nails

De flesjes hebben een schattige folie op de dop waardoor je de collectie snel kunt terugvinden in je verzameling. Als je daar niet van houdt kun je de folie natuurlijk ook gemakkelijk verwijderen en komt de standaard dop van OPI tevoorschijn. Ik laat de folie zitten, ik vind het wel schattig.

OPI Starry-Eyed for Dear Daniel hand holding bottle 4
Sinds een aantal jaar hebben alle OPI lakken het ProWide kwastje. Dit gepatenteerde kwastje is echt een van mijn favorieten. Het is een wat breder kwastje dat netjes uitwaaiert over de nagel. Het neem voldoende product op en is netjes recht afgesneden waardoor je er heel precies mee kunt werken. Als je een smal nagelbed hebt dan kan zo’n breed kwastje lastig zijn, draai het kwastje een kwart slag zodat je met de smalle kant kunt lakken en het probleem is opgelost.

OPI Starry-Eyed for Dear Daniel brush

Finish

De droogtijd is erg goed! Je kunt vrijwel direct beginnen met de tweede laag als je klaar bent met de eerste laag. Omdat het een glitterlak is droogt OPI Starry-eyed for Dear Daniel op met een lichte structuur. Met een wat dikkere topcoat kun je hem in een of twee laagjes een strakke finish geven.

OPI Starry-Eyed for Dear Daniel closeup hand

Helaas is de Hello Kitty by OPI collectie niet in Nederland uitgebracht. Dat vind ik wel jammer, de leukste collecties worden vaak niet in Nederland uitgebracht. Je kunt de collectie wel in België kopen! De fullsize lakken bevatten 15ml en kosten €14,95 maar daarnaast zijn er ook verschillende mini-packs beschikbaar met daarin ook leuke nail art stickertjes.

Ik wens je een heel prettig weekend!

-X- Tamara