OPI Stick it Out

OPI Stick it Out

Vandaag laat ik jullie kennis maken met de Infinite Shine lijn van OPI.

Begin augustus plaatste ik de aankondiging van de OPI Infinite Shine herfst collectie. De Infinite Shine collectie bestaat uit een nieuwe, innovatieve lijn met nagellak die ervoor zorgen dat je je nagels niet hoeft bij te werken gedurende een week. De lak heeft de glans van een gel die mooi blijft tot het moment dat je de kleur verwijdert. De nagellak is net zo simpel te verwijderen als iedere andere nagellak, gewoon met wat nagellak remover.

Door het 3-stappen systeem garandeert OPI je een week lang prachtige, glanzende nagels.

Stap 1: Primer
Deze revolutionaire basecoat zorgt voor de perfecte hechting van je kleur!
Maak je nagels schoon met OPI nagellakremover en breng 1 laagje Infinite Shine Primer aan voor optimale hechting en verwijderen zonder vlekken. (Maak de nagels schoon met alcohol na het gebruik van de remover!)

Stap 2: Lacquer
Ontdek levendige, volle kleur- boordevol pigmenten.
Breng 2 dunne laagjes Infinite Shine kleur aan.

Stap 3: Gloss
Met deze topcoat krijg je duurzaamheid die je van een gel gewend bent. De speciaal ontwikkelde formule droogt Infinite Shine in gewoon daglicht en zorgt ervoor dat je je kleur heel eenvoudig kunt verwijderen met een OPI Nagellakremover – zonder afweken!
Wacht 2 minuten nadat je de tweede laag kleur hebt aangebracht. Breng vervolgens 1 vrij royale laag van de topcoat aan. Een laagje van deze speciale topcoat zorgt voor spiegelgladde, glanzende nagels, die snel drogen in natuurlijk licht.

Resultaat
Gel-achtige hoogglans, maar zonder lamp.
Intense kleur.
Ultra glanzende nagels, totdat hij Infinite Shine verwijdert!

Ik heb twee kleuren uit de Infinite Shine herfst collectie gekregen om te testen. Vandaag laat ik Stick it Out zien.

Kleur

OPI Stick it Out is een prachtige, oud roze kleur met een warme ondertoon. De kleur is op de nagel iets donkerder dan hij in het flesje lijkt. Hoewel roze niet direct in gedachte springt bij de herfst past hij wel goed bij dit seizoen. Het is een leuk, warm kleurtje.

OPI Stick it Out hand holding bottle

Formule

Ik ben begonnen met een dun laagje van de Primer, deze is erg dun maar dat is niet hinderlijk aangezien je toch een dun laagje moet aanbrengen. De Primer droogt razendsnel op waardoor je eigenlijk in een keer door kunt met de eerste laag van de kleur.

De formule van OPI Stick it Out is heel erg prettig. Wat direct opvalt is de geur, deze is niet zo aanwezig als bij een normale nagellak, hij doet me een beetje denken aan latex verf. Qua dikte is hij eigenlijk perfect, hierdoor kun je hem erg prettig aanbrengen. De lak bevat enorm veel pigment, bij dit soort – enorm gepigmenteerde kleuren – breng ik liever een extra laag basecoat aan, just in case. Toch volg ik netjes de handleiding en heb het bij 1 dun laagje van de Primer gehouden. Er wordt aangegeven dat je twee dunne laagjes van de kleur moet aanbrengen. Stick it Out dekt echter in 1 laag al, toch breng ik een tweede laagje aan omdat ik de handleiding wil volgen om het goed te kunnen testen. Bij de kleur geldt hetzelfde als bij de Primer, hij is razendsnel droog.

Alle Infinite Shine flesjes bevatten het ProWide kwastje.

OPI Stick it Out bottles

 

Finish

Na twee minuten kan ik de topcoat aanbrengen. Van zichzelf heeft OPI Stick it Out al een mooie glans. De topcoat is iets dikker maar brengt heel prettig aan een droogt ook heel snel op. De glans is echt waanzinnig en heeft inderdaad wel iets weg van een gel glans.

OPI Stick it Out closeup nails

Ik heb OPI Stick it Out 7 dagen gedragen. Ik had een kleine chip aan mijn wijsvinger maar die schrijf ik toe aan het feit dat mijn nagel daar vrij dun is en hij een keer bijna dubbel geklapt is, was dat niet gebeurd dan had ik geen chips gehad. Tevens heb ik geen tipwear kunnen ontdekken. Ook de glans was nog net zo mooi als op de dag van het aanbrengen, op wat kleine krasjes na.
Ik ben echt onder de indruk van het Infinite Shine systeem. Nu blijft OPI in het algemeen wel erg goed zitten bij mij maar 7 dagen zonder tipwear is me nog nooit gelukt! Ook waren mijn nagels niet verkleurd.
Om een optimaal resultaat te bereiken is het belangrijk dat je alle drie de stappen volgt. Ik weet eigenlijk niet hoe het werkt als ik een normale OPI kleur gebruik in plaats van een Infinite Shine kleur. Ik zal dat nog eens voor jullie testen. Wordt vervolgd dus…

De gehele Infinite Shine lijn is te koop bij een OPI verkooppunt bij jou in de buurt maar ook bij Douglas.
De prijzen zijn als volgt:

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.