OPI Super Cute in Pink

OPI Super Cute in Pink bottle name

“The pinker, the better.”

Hello Kitty is een wereldwijd symbool van vriendschap en plezier. Ze maakt van schattigheid een cultuur in Japan. Ze is een pop-icoon met fans, variërend van vier tot in de eeuwigheid en zij is was de muze van OPI.

De Hello Kitty collectie viert alles wat gelukkig, leuk, kleurrijk en zoet is met 12 prachtige nieuwe kleuren.

De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

OPI Super Cute in Pink is een roze crème kleur die een sterke, paarse ondertoon heeft. Het is een heerlijk zoet en vrolijk kleurtje.

OPI Super Cute in Pink hand holding bottle 2

studio foto

Bij Hello Kitty moet ook direct aan dit soort kleuren denken. De kleur is prachtig op zichzelf maar ook verwerkt in een nail art design is hij mooi te gebruiken.

OPI Super Cute in Pink daylight hand holding bottle

daglicht foto

Formule

De formule van OPI Super Cute in Pink is erg prettig hij neigt wat naar een jelly lak waardoor hij bijzonder prettig lakt. Bij de eerste laag lijkt hij enorm sheer te zijn maar met de tweede laag is hij volledig dekkend.

OPI Super Cute in Pink closeup nails

Door de prettige formule levelt hij netjes uit waardoor je een mooie, strakke finish hebt. Het flesje heeft een heel schattige folie om het dopje. Mocht je dit niet leuk vinden dan kun je de folie gemakkelijk verwijderen en heb je een normaal OPI flesje met een mat zwarte dop.

OPI Super Cute in Pink hand holding brush

OPI lakken hebben allemaal het bekende ProWide kwastje. Dit kwastje is wat breder en van een erg goede kwaliteit. De kwastjes zijn keurig recht afgesneden, ik heb nog nooit een slecht gesneden OPI kwastje gehad en ik heb er inmiddels toch ruim 200 in mijn collectie zitten.

Finish

Doordat de formule veel weg heeft van een jelly droogt OPI Super Cute in Pink erg snel op met een prachtig glanzende finish. Op de swatches heb ik dan ook geen topcoat aangebracht. Om de houdbaarheid op de nagel te verlengen kun je een mooie topcoat aanbrengen. OPI blijft op mijn nagels altijd erg goed zitten, ook zonder topcoat.

OPI Super Cute in Pink closeup nails 2

Ik ben zelf echt dol op een matte finish. Zo’n finish geeft een simpele crème lak toch iets extra’s en houdt hem toch ook erg subtiel. Op onderstaande swatch heb ik een dun laagje OPI Matte Top Coat aangebracht en het effect is erg mooi.

OPI Super Cute in Pink matte finish hand holding bottle

Helaas is de Hello Kitty by OPI collectie niet in Nederland te koop, ik België kun je hem wel kopen. De lakken bevatten 15ml en kosten €14,95. Ook zijn er diverse mini-pack beschikbaar met daarin leuke nailart spulletjes.

Fijne dag!

-X- Tamara