OPI Suzi Has a Swede Tooth

OPI Suzi Has a Swede Tooth bottle“That’s why I always have this strawberry candy pink on hand!”

De Nordic collectie is de herfst/winter 2014 collectie van OPI. De collectie is gebaseerd op sferen uit het hoge noorden. De collectie bevat 12 kleuren waarvan 9 crèmes, 2 shimmers en een mooie glitter.
Vandaag OPI Suzi Has a Swede Tooth, een mooie roze crème.

OPI Suzi Has a Swede Tooth hand holding bottle

Deze mooie roze kleur met een blauwe ondertoon springt er uit tussen de voornamelijk donkere en warme kleuren in de Nordic collectie.
OPI is altijd al erg goed geweest in het produceren van mooie roze kleuren en zo ook bij deze Suzi Has a Swede Tooth.
De formule is bijzonder goed voor zo’n licht kleurtje je hebt slechts twee laagjes nodig om een dekkend en egaal geheel te krijgen. Je zou zelfs af kunnen met 1 dikker laagje maar mijn voorkeur gaat altijd uit naar dunne laagjes. De lak brengt zeer prettig aan en streept totaal niet. Van zichzelf heeft ze een prachtige glans. Op de swatches draag ik twee laagjes Suzi Has a Swede Tooth en geen topcoat!

De kleur is erg mooi! Nu ben ik dol op roze lakjes dus met zo’n kleur kun je niet fout gaan bij mij en zeker niet met zo’n fijne formule! Ze is wel een beetje het buitenbeentje van de collectie, die verder voornamelijk uit warme kleuren bestaat. Suzi Has a Swede Tooth is daarom ook bijzonder geschikt voor de lente en zomer seizoenen.

OPI Suzi Has a Swede Tooth closeup nails

De OPI Nordic collectie ligt nu in de winkels. De twaalf kleuren zijn als fullsize van 15ml te koop en kosten €14,25 per stuk. Kun je niet kiezen? Er is ook een verpakking met daarin vier mini’s en deze kost €18,95.
Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt.

Vergeet je de OPI Nail Envy winactie niet? Hier maak je kans op een fullsize OPI Nail Envy naar keus!

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Nordic collectie.