OPI Tiramisu for Two

OPI Tiramisu for Two bottle

“I totally ‘dessert’ this sweet coffee cream.”

De herfst is nu écht begonnen, buiten kleurt alles mooi. De najaarscollectie van OPI zit bomvol met prachtige herfst tinten. De OPI najaarscollectie is met 15 lakken in totaal een behoorlijke. Voor inspiratie ging OPI naar Venetië met haar beroemde carnaval, de romantische gondels op het water en de intieme cafeetjes. Naast de 12 kleuren uit de hoofdcollectie zijn er ook 3 prachtige limited edition lakken uitgebracht. Alle Venice kleuren zijn er ook in GelColor!

De hoofd collectie bevat de volgende kleuren:

Daarbij komen nog de volgende drie limited edition lakken:

Kleur

OPI Tiramisu for Two is een lichte, beige crème kleur. Het is een typische nude tint waarmee je een prachtige, chique manicure kunt maken. Het ziet er keurig verzorgd uit zonder direct op te vallen. Ik was bang dat mijn huid erg bleek zou worden bij deze lak maar dat is niet het geval gelukkig want ik kan dit soort kleurtjes wel op prijs stellen. Het is geen unieke kleur, ik heb van diverse merken soortgelijke kleuren.

OPI Tiramisu for Two hand holding bottle

Formule

Qua formule is OPI Tiramisu for Two erg dik, iets té naar mijn mening. Het aanbrengen is op zich wel goed te doen ondanks de dikte. Ik werk zelf het liefst in dunne laagjes maar bij een dikker laagje trekt hij loopt niet uit dus je kunt rustig iets dikker werken. Tiramisu for Two wel mooier glad. Op de swatches zie je twee, iets dikkere, laagjes en dit is voldoende voor een mooi en egaal dekkend geheel. Dit soort kleurtjes bevatten doorgaans geen pigmenten die de nagels lelijk doen verkleuren. Een goede basecoat is wel een goed idee, als ik het om een betere hechting te verkrijgen.

OPI Tiramisu for Two closeup nails

De OPI lakken hebben allemaal (de heel oude uitgezonderd) het ProWide kwastje. Dit is een erg prettig kwastje, hij is wat breder waardoor je soms aan 1 streek genoeg heb om de hele nagel te bedekken. Ik heb zelf niet echt een heel breed nagelbed dus ik oefen wat minder druk uit op het kwastje zodat hij ook niet teveel uitwaaiert. Als je een erg smal nagelbed hebt kun je het kwastje het best een kwartslag draaien zodat je met de smalle kant kunt lakken.

OPI Tiramisu for Two bottle & brush

Finish

OPI Tiramisu for Two heeft van zichzelf een prachtige hoogglans finish. Op de swatches hierboven heb ik dan ook geen topcoat aangebracht. Hij droogt erg snel maar doordat het zo dik is duurt het wel wat langer voor hij ook goed uitgehard is. Ik kan een goede topcoat wel aanraden, ik heb hem zonder topcoat gedragen en had een dag later al de eerste, kleine chip en wat tipwear.

Met een matte finish krijgt deze mooie nude kleur een heel chique uitstraling.

OPI Tiramisu for Two hand holding bottle matte finish

Ik vind dit soort kleuren echt prachtig, zeker voor een zakelijke gelegenheid is hij bijzonder geschikt.

OPI Tiramisu for Two bevat 15ml en kost €14,95. De lakken uit de Venice collectie zijn los te koop bij Douglas. Ook is er een minipack te koop met daarin 4 mini flesjes, die kost €22,95 en is ook te koop bij Douglas.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Venice collectie.