OPI To Be or Not To Beagle

 

OPI To Be of Not To Beagle bottle
“Snoopy’s happy-dance of colors in a joyful glitter.”

De figuren uit de populaire Peanuts stripboeken, hier in Nederland bekend als Snoopy, hebben voor iedereen iets vertederend. OPI heeft voor Halloween een mini collectie gelanceerd met daarin vier kleuren gebaseerd op de personages uit de beroemde strip.

OPI To Be of Not To Beagle hand holding bottle
To Be or Not To Beagle is een transparante basis met daarin langwerpige en ronde zwarte, rode, (licht) blauwe, gele en groene stukjes. Glitters zijn het niet want ze hebben geen glans. Het is een vrij druk lakje en ik draag hem zelf als accent op een ringvinger omdat het anders een enorm hysterisch geheel wordt.
Voor de duidelijkheid heb ik hem gelakt over OPI Samoan Sand, een neutrale nude.

OPI To Be of Not To Beagle closeup nails
OPI noemt het een “joyful glitter” en dat is hij ook wel. Omdat de basis transparant is kun je hem over veel verschillende kleuren heen lakken.
De formule is wat lastig, hij is erg dik. De zwarte stukjes kun je normaal aanbrengen maar de gekleurde stukjes krijg je er vrijwel alleen deppend op. Op de swatches heb ik 1 laagje normaal aangebracht en de meeste gekleurde stukjes deppend.
Om het verwijderen gemakkelijk te maken kun je het beste een peel-off basecoat gebruiken. Heb je die niet, dan even een watje met remover drenken en op de nagel leggen, vervolgens wat aluminium folie erom en na tien minuutjes kun je de glitters er zo vanaf vegen. Vergeet niet om je nagelriemen daarna even goed te verzorgen.

OPI To Be of Not To Beagle macro

De OPI Peanuts collectie ligt nu in de winkels. Hij is in Nederland alleen te krijgen in een minipack met daarin de vier lakjes en een velletje nailart stickertjes. Het minipack kost €18,95 maar wees snel want hij is maar beperkt verkrijgbaar.

Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt. Sinds kort is OPI ook online verkrijgbaar in de webshop van Douglas.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Peanuts collectie.