OPI Unfrost My Heart

OPI Unfrost My Heart bottle
“The shimmery cool glamour of this gleaming silver is beyond hot!”

Deze prachtige zilveren tint is onderdeel van de Gwen Stefani Holiday 2014 collectie. De collectie is het resultaat van de samenwerking met Gwen Stefani. De collectie omvat 18 kleuren die zijn onderverdeeld in 3 series van ieder 6 tinten.

De Red Shades:

De Classic Shades:

De Nail Effects:

 

 

Unfrost My Heart is een prachtige zilveren lak die écht heel erg opvalt. Doordat hij een mooie shimmer/metallic finish heeft is hij ook echt enorm shiny. Zilveren lakken kunnen vaak heel goedkoop ogen maar deze is echt heel luxe!

OPI Unfrost My Heart closeup nails

OPI Unfrost My Heart

De formule van deze lak is heel fijn en hij dekt is twee dunne laagjes. Het nadeel is wel dat je de kwaststreken blijft zien, het is niet heel erg opvallend maar je ziet het wel.

OPI Unfrost My Heart closeup nails

De lak heeft een metallic finish waardoor hij dus erg shiny is, op zich heeft hij geen topcoat nodig. Om de houdbaarheid van je manicure te verlengen is een topcoat wel prettig. Een mooi glanzende topcoat doet niets af aan de shimmer die de lak heeft.

Dat ik mijn pakje met deze collectie openmaakte dacht is dat ze een verkeerd flesje hadden ingepakt. Namelijk OPI My Signature is “DC”.

OPI Unfrost My Heart with OPI My Signature is "DC" both bottles

Ik heb ze maar even naast elkaar gezet. Zie jij verschil? Links OPI Unfrost My Heart en rechts OPI My Signature is “DC”.

Ook gelakt op de nagel zie je nauwelijks verschil.

OPI Unfrost My Heart with OPI My Signature is "DC" comparison on both nails
Het gebeurt helaas wel vaker dat OPI exact dezelfde tinten uitbrengt onder verschillende namen.

OPI Unfrost My Heart macro
OPI My Signature is "DC" macro

De OPI Gwen Stefani Holliday 2014 collectie ligt nu in de winkels. Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt. Of kijk in de webshop van Douglas waar ze sinds kort ook OPI lakken verkopen!
Een flesje bevat 15ml en kost €14,25

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Gwen Stefani Holiday 2014 collectie.