OPI Viking in a Vinter Vonderland

OPI Viking in a Vinter Vonderland bottle
“You can conquer anything in this powerful, deep purple.”

De OPI Nordic collectie bestaat uit twaalf mooie kleuren die zijn geïnspireerd op het Noorderlicht in Finland, de blauwe fjorden in Noorwegen en de kleurrijke huisjes in Kopenhagen. Een prachtige collectie waarmee je helemaal klaar bent voor de komende herfst en winter.

OPI Viking in a Vinter Vonderland hand holding bottle
Viking in a Vinter Vonderland is een aubergine paars/blauwe crème. Het is een erg donkere paarse kleur. In avondlicht zou je denken dat hij zwart is maar in daglicht is hij echt prachtig!
De formule is iets minder dan de overige Nordics, hij lijkt wat streperig en je hebt drie laagjes nodig om een dekkend geheel te krijgen. Het streperige verliest hij als hij opgedroogd is. Ook dit is een crème die erg vergevingsgezind is, veel mensen zijn van mening dat crème lakken alle foutjes en oneffenheden laten zien, bij deze kleur is dat absoluut niet het geval.
De lak droogt vrij snel op met een schitterende hoogglans finish, op de swatches heb ik dan ook geen topcoat gebruikt.
Let met het lakken op dat je de laagjes bij de nagelriem goed op elkaar laat aansluiten anders krijg je een randje welke veel lichter is dan de rest van de nagel. Mocht het toch gebeuren dan kun je het simpel herstellen met wat remover of een correctie pen.

OPI Viking in a Vinter Vonderland closeup nails
Ik zie vaak de vraag voorbij komen of Viking in a Vinter Vonderland geen dupe is van A Grape Affair. Hij lijkt er inderdaad erg veel op echter is hij wel een tintje donkerder.

OPI Viking in a Vinter Vonderland bottle with OPI A Grape Affair bottle
In het flesje is het verschil niet heel erg goed te zien.

OPI Viking in a Vinter Vonderland closeup nails with OPI A Grape Affair

Op de nagel kun je wel goed zien dat A Grape Affair een stuk lichter is.

De OPI Nordic collectie ligt nu in de winkel. Voor een flesje van 15ml betaal je €14,25. Kun je niet kiezen? Dan is er een set met vier mini flesjes te koop voor €18,95.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Nordic collectie.