OPI What’s Your Point-settia?

 

OPI What's Your Point-settia? bottle
“So what if I think this is the one truly perfect holiday red?”

OPI heeft voor deze kerstcollectie wederom samengewerkt met Gwen Stefani. De collectie bestaat uit 18 kleuren die zijn verdeeld in 3 series van ieder 6 tinten.

De Red Shades:

De Classic Shades:

De Nail Effects:

OPI What's Your Point-settia? hand holing bottle
Dit is een échte kerstkleur, een mooie, warme rode tint. De formule is perfect in alle opzichten. Hij dekt in 1 laagje, maar dat is voor een rode OPI niets bijzonders. Op de swatches draag ik slechts 1 laagje en geen topcoat. Zoals je ziet is de glans erg mooi aanwezig.

OPI What's Your Point-settia? closeup nails
De kleur is niet uniek. Ik kreeg eerder de vraag of deze kleur niet een dupe is van OPI Coca-Cola® Red. Hij lijkt er inderdaad wel op maar de Coca-Cola versie is iets lichter. Hij heeft wel heel erg veel weg van zijn rode broertje uit deze collectie, OPI Cinnamon Sweet.

OPI What's Your Point-settia? 3 bottles
Zoals je hierboven kunt zien is OPI Coca-Cola® Red iets lichter maar OPI Cinnamon Sweet lijkt in het flesje bijna een 1-op-1 dupe te zijn.

OPI What's Your Point-settia? closeup nails
Op de nagel ze je wel duidelijk het verschil tussen Coca-Cola en de anderen. Het verschil tussen What’s Your Point-settia en Cinnamon Sweet is iets subtieler.

OPI What's Your Point-settia? hand holing matte bottle
Ook met een matte topcoat is What’s Your Point-settia erg mooi!

OPI What's Your Point-settia? closeup matte nails

De kleur op zichzelf is er mooi maar ik vind het wel jammer dat er twee, bijna, identieke kleuren in één collectie zitten. Ik had liever een andere mooie tint erin gezien.

De OPI Gwen Stefani Holliday 2014 collectie ligt nu in de winkels. Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt. Of kijk in de webshop van Douglas waar ze sinds kort ook OPI lakken verkopen!

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Gwen Stefani Holiday 2014 collectie.