OPI Who Are You Calling Bossy?!?

OPI Who Are You Calling Bossy?!? bottle
“This stormy black is no match for Lucy’s raven hair.”

Ieder jaar rond Halloween brengt OPI een kleine Halloween collectie uit. Dit keer zijn ze geïnspireerd door Charlie Brown en zijn vriendjes. Deze collectie bestaat uit vier kleuren die speciaal voor Halloween ontwikkeld zijn..

OPI Who Are You Calling Bossy?!? hand holding bottle

Who Are You Calling Bossy?!? is een gitzwarte crème lak. Hij is niet bijzonder qua kleur maar past wel mooi bij Halloween. Ik ben heel lang opzoek geweest naar de perfecte zwarte nagellak en heb veel merken geprobeerd maar vaak waren ze toch niet écht zwart. Tot nu! Who Are You Calling Bossy?!? is echt perfect diep zwart.

De formule is erg goed. Hij is niet te dun of te dik. Ik heb op de swatches slechts twee laagjes gebruikt en geen topcoat aangebracht. Zoals je ziet heeft hij van zichzelf al een schitterende hoogglans finish. Om de houdbaarheid te vergroten zou je een mooie topcoat kunnen aanbrengen.
Een basecoat is echt geen overbodige luxe met welke zwarte lak dan ook.

OPI Who Are You Calling Bossy?!? closeup nails

De OPI Peanuts collectie ligt nu in de winkel. In Nederland zullen de fullsize flesjes niet verkocht worden er is wel een minipack beschikbaar met deze vier lakken erin en een velletje nailart stickertjes. De minipack kost €18,95. Wees er snel bij want de minipack is slechts beperkt verkrijgbaar!

Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt. Of kijk in de webshop van Douglas.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Peanuts collectie.