OPI You Don’t Know Jacques!

OPI You Don't Know Jacques! hand holding the bottle

You don’t know Jacques! komt uit de OPI herfst collectie van 2008 La collection de France.

Hij zit nu in de OPI Classic lijn. Het is een mooie klassieke kleur die eigenlijk in de verzameling van iedere nailpolish addict hoort.  Het is een mooie klassieke en neutrale kleur. Niet voor niets dus een zeer populair lakje.
De lak dekt eigenlijk in één laagje wel goed, met twee lagen wordt de kleur net wat intenser. Voor de foto heb ik dan ook twee laagjes gebruikt. Het is een vrij dunne lak die wel heel fijn aan te brengen is. Hij droogt vrij snel op met een mooie crème glans finish en volledig streeploos. Een basecoat is wel echt nodig omdat het een vrij donkere kleur is.
Ik heb ook een goede OPI topcoat gebruikt om ervoor te zorgen dat de lak langer goed blijft. Ook is het flesje natuurlijk voorzien van het bekende OPI kwastje. Het is een breed kwastje wat ik persoonlijk erg prettig vind. Als je wat smallere nagels hebt kan ik me voorstellen dat je het niet zo’n heel handig kwastje vind.Deze kleur is nog altijd te koop voor €13,95 bij de verschillende goede parfumerieën of drogisterijen.