Orly Be Daring

Orly Be Daring bottle
Deze mooie, felle paarse crème lak komt uit de Orly Adrenaline Rush collectie.

De neon trend is er een die iedere zomer wel terugkomt, en terecht want het zijn geweldige kleuren in dit seizoen. Orly heeft dit jaar de Adrenaline Rush collectie uitgebracht, geïnspireerd door het relaxte leven in de zomer hebben zij 6 nieuwe, felle/neon lakken op de markt gebracht.

De collectie bevat de volgende kleuren:

Kleur

Be Daring is een prachtige, heldere violet kleur. Het is een kleur die je vaker terugziet in neon collecties, zo heeft China Glaze dit jaar Plur-ple uit gebracht, een vergelijkbare kleur met een wat meer blauwe ondertoon. En ook van China Glaze, Violet Vibes. Het is dus geen heel unieke kleur. Be Daring heeft een vrij warme ondertoon wat hem iets minder koel maakt als de China Glaze lakken.
Op de nagel droogt hij wel iets donkerder op dan hij in het flesje lijkt.

Orly Be Daring hand holding bottle no topcoat

Formule

Be Daring is een wat dunnere lak dus hou er rekening mee dat je de lak in dunne laagjes aanbrengt om uitlopen te voorkomen. Verder is de formule van de lak erg prettig, hij brengt fijn aan en trekt ook mooi glad waardoor de finish erg strak is. Qua dekking is hij prima, aan twee dunne laagjes heb je voldoende voor een egaal dekkend geheel. De lak bevat wel flink wat pigment waardoor het aan te raden is om een goede basecoat te gebruiken. Als je wat lak op de nagelriemen of huid krijgt verwijder het dan meteen om vlekken te voorkomen.

De kwastjes van Orly vind ik erg prettig. Door het rubberen dopje houden ze bijzonder prettig vast. De haren van het kwastje zijn vrij lang en flexibel waardoor het je nagel goed kan volgen. Het is een dunner kwastje maar hij kan goed uitwaaieren als je een wat bredere nagel hebt.

Orly Be Daring bottle and brush

Finish

Net zoals alle andere lakken uit de Adrenaline Rush collectie heeft ook Be Daring een satin finish, deze zit tussen matte en glanzend in. Qua houdbaarheid is een topcoat wel aan te raden, hiermee bescherm je de lak en zul je er langer plezier van hebben.

Be Daring is met een volledig matte versie ook ontzettend mooi. De kleur wordt er iets zachter door.

Orly Be Daring hand holding bottle matte topcoat

Echter is hij op z’n mooist met een hoogglans finish!

Orly Be Daring hand holding bottle shining topcoat

Orly Be Daring bevat 18ml, kost €12,95 en is te koop bij Pretty Polish.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Orly Adrenaline Rush collectie.