Orly Fireball

Orly Fireball bottle
Vandaag deze koraal rode lak met een mooie shimmer.

Als je van felle kleuren houdt dan is de Orly Adrenaline Rush collectie écht iets voor jou! Geïnspireerd op het relaxte zomerse leven brengt Orly met deze zomer collectie 6 nieuwe, felle kleuren op de markt.

De collectie bevat de volgende kleuren:

Kleur

Orly Fireball is een koraal rode lak die naar fel roze neigt, hij heeft een mooie blauw paarse shimmer. De shimmer is alleen vrij slecht zichtbaar en dat is jammer want als hij net even iets meer aanwezig was geweest was deze Fireball echt stunning! In fel zonlicht zie je de shimmer wel maar alsnog moet je wel vrij goed kijken, een minpuntje.

Orly Fireball hand holding bottle original finish

Formule

De formule van deze Fireball is ontzettend fijn en is zeer goed te lakken. De lak neigt ernaar iets dun te zijn maar dat is geen probleem, zelfs als je een iets dikker laagje lakt loopt hij niet snel uit. Hij trekt vrij snel glad en droogt ook mooi op. De dekking is erg goed, aan 2 dunnere laagjes heb je genoeg voor een mooi en egaal dekkend geheel. Je zou ook af kunnen met 1 dikker laagje maar dat heeft nooit mijn voorkeur. Rood is wel altijd een kleur waar ik voorzichtig mee ben, ik zal ze dus nooit zonder basecoat dragen, met 1 laagje (OPI) basecoat heb ik geen last van verkleuringen gehad.
De houdbaarheid is ook goed, ik heb hem 3 dagen gedragen zonder schade, enkel een klein beetje tipwear.

Orly Fireball closeup nails
Finish

Orly Fireball heeft van zichzelf een satin finish, deze finish zit tussen glanzend en matte in. Veel neon kleuren hebben een soortgelijke finish. Op de foto’s hierboven heb ik geen topcoat aangebracht, zo kun je de oorspronkelijke finish zien.

Omdat de shimmer niet heel duidelijk naar voren komt kan Fireball een mooi glanzende topcoat goed gebruiken, deze haalt de shimmer iets op waardoor hij wat beter zichtbaar is.

Orly Fireball hand holding bottle shiny topcoat
Een volledig matte finish maakt hem wat simpel. De shimmer verdwijnt geheel en de kleur wordt er een stuk subtieler door. In dit geval heeft de matte finish niet mijn voorkeur.

Orly Fireball hand holding bottle matte topcoat

Orly Fireball bevat 18ml en kost €12,95. Fireball en de andere Adrenaline Rush lakken zijn te koop bij Pretty Polish.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Orly Adrenaline Rush collectie.