Orly Risky Behavior

Orly Risky Behavior bottle
Ondanks dat het buiten wel herfst lijkt heb ik vandaag toch een mooie zomerse neon voor je.

Felle/neon kleuren zijn een trend die we eigenlijk iedere zomer zien terugkomen. Deze zomer bracht Orly de Adrenaline Rush collectie uit, zes prachtige, nieuwe felle/neon nagellakken.

De collectie bevat de volgende kleuren:

Kleur

Risky Behavior is een neon, fuchsia roze crème nagellak. De kleur op zich is niet heel uniek, in mijn verzameling staan een stuk of 6 bijna identieke kleuren. Toch is zo’n kleur als deze onmisbaar voor de zomer. Een heerlijk felle kleur waar je goed mee opvalt!

Orly Risky Behavior hand holding bottle
Formule

De formule van deze Risky Behavior is erg goed! Qua dikte is hij gewoon perfect, niet zo dik dat je hem niet meer kunt lakken en niet zo dat hij uit gaat lopen. Ook wat betreft de dekking is deze Risky Behavior erg goed, aan slechts 1 dun laagje heb je voldoende voor een egaal dekkende finish! De lak bevat wel behoorlijk wat pigment dus vergeet je basecoat niet!! De houdbaarheid is prima, 4 dagen zonder topcoat.

Orly Risky Behavior closeup nails

De kwastjes die met de Orly lakken komen zijn erg prettig. Het is een wat langer en dun kwastje dat goed de nagel volgt. Ook voor de smallere nagels is hij erg prettig.

Orly Risky Behavior bottle and brush

Finish

Risky Behavior droogt erg snel op met een mooie semi-matte/satin finish. De finish ligt wat tussen mat en glanzend in en zie je veel terug bij neon lakken. Op de swatches hierboven heb ik geen topcoat aangebracht.

Echter een mooie hoogglans topcoat doet deze lak ook bijzonder goed. De kleur wordt er iets feller door.

Orly Risky Behavior hand holding bottle glossy finish

En een geheel matte topcoat zorgt voor een iets subtieler geheel.

Orly Risky Behavior hand holding bottle matte finish

Orly on the Edge bevat 18 ml en kost €12,95. Je kunt deze en de andere kleuren uit de Adrenaline Rush collectie kopen bij Pretty Polish.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Orly Adrenaline Rush collectie.