Pink Gellac Tropical Island

Pink Gellac Tropical Island collection

Nu de zomer echt ingeruild is voor de herfst kun je natuurlijk wel wat frisse kleurtjes gebruiken. De Pink Gellac Tropical Islands collectie neemt je nog even mee terug naar een zomerse dag op een tropisch eiland.

Tussen alle warmte tinten is de Tropical Island collectie een welkome afwisseling die écht in het oog springt. Geen bruin tinten in deze collectie maar bijna neon tinten en vrolijke glitters.

244 Hawaii Orange

Pink Gellac 244 Hawaii Orange bottles

Haiwaii Orange is meteen een knal kleur. De bijna neon oranje kleur schreeuwt zomer en je waant je op een tropisch eiland.

http://nailfinity.com/wp-content/uploads/2018/10/Pink-Gellac-244-Hawaii-Orange.jpg

Hawaii Orange heeft een vrij dikke substantie die bijzonder goed gepigmenteerd is waardoor je slechts een dun laagje nodig hebt voor een mooi en egaal dekkend geheel. De gel loopt niet uit waardoor je op je gemak al je nagels kunt lakken voordat je de lamp in gaat.

Pink Gellac 244 Hawaii Orange nails

245 Cocktail Pink

Pink Gellac 245 Cocktail Pink bottles

Cocktail Pink is een bijna neon, zuurstok roze tint met een wat koele ondertoon. Hij maakt mijn lichte huid wat bleekjes maar dat mag de pret niet drukken want zo’n kleur is natuurlijk altijd gaaf. In de zomer vind ik deze roze tint heel mooi maar ook in de herfst doet hij het erg goed.

Pink Gellac 245 Cocktail Pink

Net zoals Hawaii Orange heeft Cocktail Pink een wat dikke substantie die ook nu weer erg veel pigment bevat. Ik heb gekozen om twee heel dunne laagjes aan te brengen voor een betere dekking. Met een dikker laagje zou je het ook wel redden maar bij een wat dikkere gelpolish krijg je dan al snel een dikke plak op de nagel, daarom kun je beter heel dun werken.

Pink Gellac 245 Cocktail Pink nails

246 Mermaid Pink

Pink Gellac 246 Mermaid Pink bottles

Mermaid Pink combineert een warme roze tint met een mooie glitter. De glitter shift van zilver naar een warme gouden tint waardoor je een ontzettend mooi effect krijgt.

Pink Gellac 246 Mermaid Pink

Mermaid Pink is aan de dikke kant waardoor je echt heel dun moet werken. De pigmentatie is weer prima dus dunne laagjes zijn geen probleem. Op de foto heb ik drie zeer dunne laagjes aangebracht. Ik heb voor drie laagjes gekozen om te voorkomen dat het een dikke plak zou worden (iets wat je met iedere gelpolish snel kunt hebben), ook krijg je wat meer diepte in je manicure. Hij wordt wel iets warm bij het uitharden maar niet voldoende om gevoeligheid op de nagel te veroorzaken.

Pink Gellac 246 Mermaid Pink nails

Dit soort kleuren mogen wat mij betreft het hele jaar door, je kunt toch niet fout gaan met roze én glitter?

Pink Gellac 246 Mermaid Pink closeup nail

247 Sorbet Pink

Pink Gellac 247 Sorbet Pink bottles

Sorbet Pink is een kleur die ook in de herfst heel mooi te dragen is door de warme ondertoon. Het is een vrij felle kleur die toch ook wat naar een paarse tint neigt. Het is een prachtige kleur die zich ook goed laat combineren met andere kleuren.

Pink Gellac 247 Sorbet Pink

Ook bij Sorbet Pink is de substantie wat dik maar voldoende gepigmenteerd, op de foto zie je slechts een heel dun laagje. Bij gelpolishes vind ik het heel belangrijk dat de producten een hoge pigmentatie hebben, gel heeft van nature de neiging om snel massief te ogen en dat wil je natuurlijk voorkomen want dat ziet er niet verzorgt uit. De producten van Pink Gellac zijn allemaal prima qua pigmentatie waardoor je dus geen dikke homp gel op de nagel hebt liggen.

Pink Gellac 247 Sorbet Pink nails

248 Midnight Purple

Pink Gellac 248 Midnight Purple bottles

Midnight Purple is echt een prachtige herfst lak wat mij betreft. Het is een warme kleur met een mooie, multichrome glitter erin.

Pink Gellac 248 Midnight Purple

Zodra het licht in een schuine hoek op de nagel valt veranderd Midnight Purple van een mooie paarse glitter naar een koperen tint. Deze kleur verandering geeft een speciaal tintje aan deze mooie kleur.

Pink Gellac 248 Midnight Purple nails

Net als Mermaid Pink is Midnight Purple erg dik en is het belangrijk dat je in dunne laagjes werkt. Op de foto heb ik twee zeer dunne laagjes aangebracht en dat is goed voor een egaal dekkend geheel.

Pink Gellac 248 Midnight Purple closeup

249 Hot Plum

Pink Gellac 249 Hot Plum bottles

Hot Plum is een mooie kleur die, zoals de naam al aangeeft, meer paars dan echt roze is hoewel er wel een duidelijke roze ondertoon te bespeuren valt. De kleur is perfect voor de herfst, warm maar toch fris en vrolijk.

Pink Gellac 249 Hot Plum

De substantie van Hot Plum is vergelijkbaar aan de andere crème kleuren uit deze collectie, iets dikker maar perfect gepigmenteerd. Ik heb gekozen voor twee dunne laagjes omdat de kleur dan net iets beter uitkomt dan bij een laagje. Deze kleur heeft wel de neiging iets warm te worden tijdens het uitharden maar net als bij Mermaid Pink is dat niet genoeg om een vervelend of onbehaaglijk gevoel te geven.

250 Orchid Purple

Pink Gellac 250 Orchid Purple bottles

De laatste kleur uit de collectie is Orchid Purple, een bijna neon paarse, knal kleur die weinig subtiel is maar wel ontzettend gaaf! Dit is mijn favoriete kleur uit de collectie.

Pink Gellac 250 Orchid Purple

Het is een wat gewaagde kleur, mede door het feit dat hij zo ontzettend fel is. Het moet je ding zijn maar ik ben er dol op, hoe feller hoe beter! De dekking is wederom erg goed, op de foto zie je slechts een dun laagje en dat is echt genoeg.

Pink Gellac 250 Orchid Purple nails

Ik vind de Tropical Island collectie ontzettend gaaf. Leuk ook dat er een merk is die van de gebaande paden afwijkt en voor lekker felle kleurtjes gaat in het herfst seizoen.

De kwaliteit van de Pink Gellac producten is erg goed, de gelpolishes zijn vaak iets dikker dan andere merken maar je kunt er heel prettig mee werken. Iedere gel krimpt tijdens het uitharden en afhankelijk van de kwaliteit kan dat verschillen van nauwelijks merkbaar tot een forse, zichtbare krimp. Bij de Pink Gellac producten is die krimp eigenlijk niet zichbaar, je moet natuurlijk wel de vrije rand goed meenemen tijdens het aanbrengen.
Ook qua heatspikes valt het heel erg mee, in deze collectie zitten twee kleurtjes die iets warm worden maar het is niet hinderlijk en zeer zeker niet pijnlijk.

Wordt jij net zo blij van deze gave collectie als ik? De collectie is momenteel verkrijgbaar op de website van Pink Gellac. De flesjes bevatten 15 ml en kosten €15 per stuk.

handtekening

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.