Rimmel Daisy Days

Rimmel Daisy Days bottle
Vandaag een zacht geel crème lakje uit de Rimmel Rita Ora collectie.

Rimmel is voor de lente collectie van 2015 de samenwerking aangegaan met Rita Ora. De collectie bestaat o.a. uit 12 nieuwe, mooie nagellakjes en deze mooie Daisy Days is daar onderdeel van.

Kleur

Daisy Days is een heel zacht pastel gele kleur waar een heel lichte shimmer in lijkt te zitten maar die niet echt heel goed te zien is. Het is een perfecte lente kleur omdat hij zo zacht is. Hij lijkt op de nagel net een tintje donkerder dan in het flesje. Het is een kleur die je deze lente veel terug ziet in nagellakken maar ook oog make-up.

Rimmel Daisy Days hand holding bottleFormule

De formule van deze lak is erg dun, dat vind ik wel jammer maar als je er rekening mee houdt is er niks aan de hand. Ik werk altijd graag met dunne laagjes en heb daarom ook geen echte hinder ondervonden van de dunne lak. De dekking is erg goed, op de swatches heb ik twee dunne laagjes aangebracht. Dat is voor een gele lak echt heel goed, doorgaans zijn die heel sheer en dramatisch te lakken.

Rimmel Daisy Days closeup nails
De flesjes van Rimmel bevatten een enorm breed kwastje maar het is wel een heel fijn kwastje. Als je nagels te smal zijn kun je het kwastje ook een kwart slag draaien en met de zijkant lakken die een stuk smaller is.

Rimmel Daisy Days open bottle with brush
Finish

Net als de andere Rimmel lakjes die ik gereviewd heb heeft ook deze Daisy Days een mooi glanzende finish. Ik heb op de swatches geen topcoat aangebracht.

Maar ook met een matte finish is het een prachtig kleurtje!

Rimmel Daisy Days closeup nails matte topcoat
Rimmel beloofd dat de lakjes 10 dagen op z’n plaats blijven, dat is iets te ambitieus maar de draagtijd is zeker niet slecht, ik had na een dag of 3 de eerste chips te pakken met deze kleur. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding van de Rimmel lakken bijzonder goed. Wat mij betreft een aanrader.

De Rimmel Rita Ora nagellakken zijn te koop bij o.a. Kruidvat en kosten slechts €3,99.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Rimmel Rita Ora collectie.