Rimmel Port-a-Loo Blue

Rimmel Port-a-Loo Blue bottle
Vandaag een helder teal crème lakje van Rimmel.

Rita Ora en Rimmel hebben samengewerkt aan een schitterende make-up collectie. Deze collectie bevat 12 nieuwe nagellakken en 6 lipglossjes.

Kleur

Rimmel Port-a-Loo Blue is een heldere teal crème nagellak. Deze kleur komt overeen met de welbekende portable toilethuisjes die je vaak op festivals en bouwplaatsen ziet staan. Aangezien ze in mijn achtertuin bezig zijn met de waterleidingen en daar ook zo’n toilet hebben staan kan ik je vertellen dat de kleur écht overeen komt.

Port-a-Loo

Courtesy of: SBPRestrooms

 

Gezien het feit dat Rita Ora haar inspiratie heeft geput uit muziek festivals is de link tussen een toilet en een nagellakje wat duidelijker.
Op de nagel is de kleur iets donkerder dan in het flesje.

Rimmel Port-a-Loo Blue hand holding bottle

Formule

De formule van deze Port-a-Loo Blue is heel erg fijn. Qua dikte is hij bijna perfect waardoor hij heel gemakkelijk aan te brengen is. De dekking is helemaal super, met slechts 1 dun laagje heb je een mooi en egaal dekkend geheel. De lak is heel erg fijn aan te brengen, hij trekt mooi strak en loopt niet de nagelriemen in.
Breng wel een goede basecoat aan want hij bevat enorm veel pigment en je nagels zullen zeer zeker verkleuren als je geen basecoat aanbrengt.

Rimmel Port-a-Loo Blue closeup nails
De flesjes van Rimmel bevatten een vrij breed kwastje. Het kwastje is wel van een fijne kwaliteit en ook mooi afgesneden. Qua budget lakken vind ik de kwastjes van Rimmel echt met stip op 1 staan. De haren zijn soepel genoeg om mooi de vormen van de nagel te volgen maar niet zo slap dat het kwastje onhandelbaar wordt.
Als je een erg smal nagelbed hebt kan ik me voorstellen dat zo’n breed kwastje niet heel fijn is, draai het kwastje zodat je met de smalle kan kunt lakken.Rimmel Port-a-Loo Blue bottle and brush

Finish

Rimmel Port-a-Loo Blue heeft een prachtige hoogglans finish, net als de andere lakken uit de Rita Ora collectie. Op de swatches heb ik geen aparte topcoat aangebracht. Volgens Rimmel blijven deze nagellakken tot 10 dagen onbeschadigd op de nagels zitten. Dat is wat rooskleurig, ik kom niet verder dan hooguit een dag of 6, let wel dat is echt niet verkeerd!

Met een matte finish wordt hij iets zachter. Ik vind hem met deze finish erg mooi, hoewel hij glanzend ook prachtig is.

Rimmel Port-a-Loo Blue hand holding bottle matte topcoat
Dit was het laatste Rimmel Rita Ora lakje wat ik op de blog behandel, vanaf volgende week maandag vind je hier een ander budget nagellakje.

Deze prachtige Rimmel Port-a-Loo Blue is te koop bij o.a. Kruidvat en The Makeup Spot. De lakjes kosten slechts €3,99 per stuk.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Rimmel Rita Ora collectie.